reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

cos dla podniebienia-czyli menu naszych pociech

Ja po szczepieniu npodawałam diphergan w syropie i panadol i Wojtek wcale tego nie odczuł a smarowałam to miejsce po szczepieniu Altacetem w żelu wszystko wg zalecenia mojej pani pediatry.
Żadnych objawów ubocznych po szczepieniu nie było:-)

reklama
Nie ma za co fusik moja pediatra poprostu zawsze robi wszystko zeby dzieci niepotrzebnie nie cierpiały:tak: ja jej ufam, wiec stosuje sie do jej zaleceń ma poprostu zdrowe podejscie:tak:

Pytanie dla mam które daja zupki, deserki w słoiczkach jaka firma podchodzi waszym dziecią Moja mała woli zdecydowanie GERBERA no i BOBO WITA nie za bardzo podszedł jej HIPP.a JAK JEST U WAS????

Mamusia Karolek ma podobne upodobania, za to w zupkach 190 ml zdecydowanie przoduje gerber - bobo vita ma jakieś takie rzadkie i ciężko wchodziły...tzn pewnie nie wszystkie są rzadkie ale akurat od takich rosołkowatych zaczęliśmy. Za to deserki lubi jeszcze bobo fruta - fajny mają wybór owocowych różności. Nie wiem co będzie na topie jak dojdzie nabiał - czyli deserki owocowo jogurtowe, bo mamy jeszcze troche z nabiałem poczekać.

Aniu76 prosiłaś o ta stronkę z przepisami dla malucha, ale niestety coś sie zbiesiło i nie mogę znaleźć tej stronki z której ją można ściągnąć. Znalazłam coś takiego ale to dla starszych:

Przepisy - Dla dzieci

:tak: Fusiku - Spróbuj przy następnym szczepieniu posmarować na godzinkę przed szczepieniem miejsce ukłucia maścią emla ( koszt niecałe 12 zł )już raz tu o tym pisałam ale ja naprawdę jestem pod wrazeniem tej maści Ja też stasznie przeżywałam szczepienie Sandry za pierwszym razem bo bardzo mocno płakała nie mogła się uspokoić i nie pomógł nawet cycuś i bardzo mi jej było szkoda a teraz nawet sie nie skrzywiła

A co do upodobań kulinarnych mojej córuni to zdecydowanie Gerber inne jakieś są dla niej zagęste i mi się dławi je i zupki i owocki ze słoiczka a oprócz tego delikatnie skrobię jej jabłuszko i też się nim zajada :happy:

u nas tez na topie GERBER, szczególnie w zupkach, a w deserkach GERBER i Bobofrut, natomiast HIPP w calkowitej odstawce, mała lubi dania z HIPPA, ale ulewa po nich strasznie

reklama
Do góry