reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

cos dla podniebienia-czyli menu naszych pociech

u nas hitem są kompociki .. wcześniej gotowałam jabłowy delikatnie słodziłam, a wczoraj był jabłkowo-gruszkowy - rewelacja, gotuje je takie delikatne aby był posmak owoców.. mały najcześciej pije do obiadku i do zaśnięcia średnio 200 ml. dziennie z czego 100 ml wypija rano do pierwszej drzemki, a resztę to różnie ale najcześciej to popija małymi porcjami ok 10-20 ml przez resztę dnia

reklama
u nas z piciem tragedia, w sumie to powinno byc ok, bo Iza nie ma na nic alergii, ale małpka nie chce pic z butelki, a łyzeczka wypije niewiele 3-4 łyzeczki i juz wiecej nie chce.:wściekła/y:
dziewczyny, a uzywacie juz kubków z dziubkami?

Kubek niekapek albo z nuka taki specjalny dziobek nakrecany na butelke ze smoka nie ma mowy o piciu.
Wojtek pije też z normalnej szklanki.
A pije bardzo duzo najchetniej soki ze swieżych owoców które robie sama, pija tez wode z wanny podczas kapieli:-)

Wlasnie zrobilam koktajl bannanowy-bo juz mi banany czarne sie robily...:-D i kurcze taki pyszny jest ze wychlalam dwa wielkie kielichy...Wlalam malej w butelke 60 ml.w 3 sekundy wypila tak jej smakowal...byl taki dobry ze nawet cukru nie bylo trzeba dawac...teraz czesciej bede robila...:tak::-):-):-):-)

reklama
Do góry