reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

cos dla podniebienia-czyli menu naszych pociech

reklama
Nieustający smakołyk Mikusia - banan:-D:-D:-D

Mikuś, przebij pionę - Wojciaszek:-D

A propos kukurydzy, przypomniałam sobie, że mam w domu kukurydzę w kolbie. Jak myślicie? Posmakuje Wojtkowi? :-)

Asia, Wojtek je koło 19.00-19.30, kładziemy go koło 20.00, a zasypia od razu albo nawet po godzinie.

Cicha no to my ostatnio właśnie tym niezdrowym się raczymy...z biedronki ;) jest wersja słona i maślana i normalnie go uwielbiam, a dlaczego niezdrowy? Jakieś dodatki ma czy to kwestia takiego sposobu przygotowania go?
A wcześniej robiliśmy taki na oleju - w garnku

Cicha moj debiut w slodkim popcornie byl w ciechocinku na basenie ze slona woda:-D Od tego czasu bardzo taki lubilam... Jutro lece do sklepu i upraze mlodej ale dostanie naturalny...za duzo mi ostatnio slodkiego podjada...

Oooo, tego Miki jeszcze nie próbował. Czas to zmienić ;-) Ja baaardzo lubię i dawano nie jadłam:szok:W mikrofali robiłam dotychczas kilka razy a tak to zawsze na oleju na patelni ;-)
Popcorn na słodko? Ale nowina!:-D

Baska z tego co wiem chodzilo o te opary ktore sie wytwarzaja podczas prazenia z ktorymi masz kontakt po otwarciu torebki (ogolnie sa uznane za rakotworcze) no ale w domowych warunkach nie otwierasz Karolkowi torebki przed nose wiec powinno byc ok. W suie to chyba mozna uznac za szkodliwe jak ktos jest nalogowym zjadaczem popcornu i uwielbia tez sobie powachac;-):-) A tak ogolnie to popcorn z torebek zasadniczo chyba nie jest zbyt zdrwy bo jakos musza go chyba potraktowac a juz szczegolnie te smakowe. Domowe wytrorstwo jest chyba jednak lepsze choc nieco pracochlonne.
A swoja droga jak sobie Karol radzi z luskami z zewnatrz? Nie znajdujesz ich potem w pamersie?
Aha i zaczelam dawac Julkowi rodzynki (bo psalas wczesniej ze Karol lubi wiec pomyslalam, ze tez sprobuje) no i swietna sprawa, szczeglnie zamiast cukru w platkach owsianych:-)

Pati popcorn na slodko brzmi ciekawie ale u mnie chyba nie przejdzie:-) Jakos tak przyzwyczajona jestem do wersji na slono.... tradycjnalistka co sie zowie;-)

U nas kukurydza gotowana nie przeszła - ja tez takiej nie lubie ;-) ale nie mam pomysłów na obiadki dla mojego słodkiego trolla dajecie dwa dania czy jedno? i co na kolacyjke?

reklama
a ja tak jak mowilam-pryzylismy i uprazylismy:-)

fb8717cbf226da6cmed.jpg

bf3ced7b35b41344med.jpg

1fbcd344b427876emed.jpg

f12d93e032ee496amed.jpg

Do góry