reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

cos dla podniebienia-czyli menu naszych pociech

reklama
Noemi najlepiej lubi wode...i jak co to zawsze mam pod reka...ale cole czasami üije np.jak gdzies w knajpie jestesmy..ale to raz na dwa miesiace...w sumie.... albo jak gdzies jestesmy i nikt nie ma nic innego....

Marta uwielbia słodycze- głównie lizaki, czekoladki kinder, misie lubisie, mentosy, mamby, lody. Ale jakoś tak się utarło, że słodycze są na deser po jedzeniu, więc zwykle nie zjada dużo, bo miejsca w brzuszku brakuje :-) Colę lubi, ale dostaje dość rzadko i troszkę, nic innego gazowanego jej nie pasuje.

A jak Wasze dzieci z jogurtami ? actimelcami? bo moja pochlania wilosciach hurtowych jogurty...monte i te jogurty ktore sa podwojne czyli np.waniliowy jogurt do ktorego przesypuje sie kuleczki,platki,sos truskawkowy itp....

Moje nie piją gazowanych. Miki nie lubi, Oldze nie daję, choć znając ją na pewno wypiłaby ;-)
Jogurty bardzo lubią, monte pitne to Miki i te przesypywane też

No to mój dla równowagi w przyrodzie nie tyka jogurtów żadnych sporadycznie aktimel, a najlepiej lubi mleko, owsiankę na słodko, budyń, kaszę mannę, płatki ryżowe na mleku, płatki śniadaniowe wszelkiego rodzaju.

A co z nabiału jeszcze jedzą?

moja sera rozne....budyn czekoladowy ostatnio gotowalam to nie chciala...waniliowy zje... zupe mleczna z kluseczkami lubi...platki roznego rodzaju tez...

a wczoraj zjadla trzy miseczki makaronu z cukrem...nie wierzylam wlasnym oczom i uszom jak prosila o dokladki...

oooo makaron u nas w każdej ilości, jak również kasza , ryż, wszystko oprócz ziemniaków no chyba ze są z ogniska,

moje dziecko np bardzo chętnie jada kiełbasę, kabanosy, szynkę ale same bez chleba i ostatnie jego odkrycie chleb moczony w zupie;)

reklama
Do góry