reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cosiki, czyli co śmiesznego zrobiło/ powiedziało ostatnio moje dziecko:)

reklama
bosa pupcia brzmi po prostu genialnie:-p:-)

wczoraj moja koleżanka pyta się Emi jak było u dziadków (Emi nocowała, myśmy bawili się na weselu) a Emi z poważną, lekką nonszalancką miną odpowiada: 'miło':-D koleżankę zatkało:-D

byłam ostatnio z Kubim w bibliotece, już wychodząc podpisuję karty, a on ciągle 'kooookoooo kooookoooo'... na żadnej okładce kury nie zauważyłam (dorosła biblio), więc w końcu pytam 'Kubi, ale gdzie?', oczywiście spojrzał na mnie jak na durną i mówi 'tam!' wskazując na.... nasze rodzime GODŁO :-D

Z cyklu monologow Mai, tym razem przy myciu zębów przeze mnie:
tata myje zeby dokładnie, mama nie myje zębów dokladnie

po czym udała się do A. i powiedziała: tatuś umyje Mai zabki

moon :-D:-D:-D:-D:-D Majeczka jest genialna:-D

biblioteka, czekam w kolejce, żeby wypożyczyć książki dla Emi, mała gdzieś niedaleko biegała, stanęła, podniosła sukienke do góry i sru ręka w gacie i się bezczelnie drapała po pupie;-) więc mówię do niej, że nieładnie itd a ona wcale nie chicho: 'mamusiu mam majtki a Ty masz?'..........................:szok::-D:-p

reklama
Do góry