A
AnOoLa88
Gość
A ja co do wyprawki kompletnie nie wiem za co się zabrać.. oO
i od czego zacząć..
i od czego zacząć..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja chciałam tylko zobaczyc jak się prowadzi TAKO JUMPERA.. temmu tam poszłam.. i co?
NIE MAJĄ.. ;|
ty juz masz wszystko ??? zazdroszcze !! ja dopiero zaczne jak odbezpiecze worki z ciuszkami na strychach a to jak tesciowa wyjedzie to mam w planie zrobic![]()
A ja co do wyprawki kompletnie nie wiem za co się zabrać.. oO
i od czego zacząć..
widziałam.. też go sciagnelam ;Dja mam sciagniety plik z wypisanymi rzeczami do wyprawki ... gdzies byl na forum tu wrzucony ... moze znajde ...
wiesz, ja już nie mam gdzie mieścić tych ciuszków, ostatnio po prasowaniu zastanawiałam się gdzie je upchać, bo zajęły mi całą wolną komodę
ale ja mam świra na punkcie ciuchów, zawsze miałam... zakupoholiczka ze mnie![]()