reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

G

Georgina

Gość
Założyłam taki wątek, ponieważ podobny widziałam przypadkiem na jakimś forum i bardzo mi się spodobał:-) Możemy tu wklejać ubranka dla naszych Pociech:-) Ja już kilka mam bo mama mojego Partnera po prostu z wielkiej radości, że będzie babcią kupiła troszkę;-) Na razie może za wcześnie, ale z każdym miesiącem ubranek będzie przybywało (ubranka czy inne rzeczy dla Szkrabików).
Wklejajcie Dziewczyny i chwalcie się:-) Dla mnie to wielka frajda!!:tak:

reklama
No no no Georgiasporo juz tego masz....ja mamtylko zabke,ktora dostalam od kolezanki na MOJE urodziny

Załączniki

• 26052009108.jpg
    26052009108.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 145
Dziewczynki, super ubranka:D Ja mam jeszcze kilka, ale później wkleję:) Mama Mojego Faceta i moja szalały swego czasu, ale teraz jest już spokój. Ale korci mnie by znów cosik kupić:p:p Takie wspaniałe są te małe ubranka:)

Mnie tylko przerażają te przesądy :-D Niby głupota i się w to nie wierzy, ale jednak, jest chwila zastanowienia przed podejściem do kasy :D :-)

Cudny temacik :-)
Macie przepiękne ubranka dziewczynki, dzidzie będą jak na wybiegu wyglądać :-)
Ja się boję, boję się strasznie, panicznie, boję się jak nigdy w życiu. Przy moich dzieciaczkach w 6 mieś to miałam wyprawkę, łóżeczko skręcone, wszystko wyprane i w woreczkach popakowane na nich czekało.
Teraz jest strasznie, każdego dnia się boję o moją dzidzię.
Ciąża wysokiego ryzyka prowadzona w klinice patologii, kupa lekarzy i w tym wszystkim ja i moje maleństwo.
Głupie przesądy ale ja nie kupuje :-(
a ostatnio widziałam takie piękne skarpeteczki z uszami :-) hihi

Super temat :-)
ja jeszcze jako takich ubranek nie mam. Jedyna rzecz jaka czeka na maleństwo to są malutkie buciczki ponieważ jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży zakupiłam je i wręczyłam mojemu mężowi razem z testem ciążowym :-)

Cudny temacik :-)
Macie przepiękne ubranka dziewczynki, dzidzie będą jak na wybiegu wyglądać :-)
Ja się boję, boję się strasznie, panicznie, boję się jak nigdy w życiu. Przy moich dzieciaczkach w 6 mieś to miałam wyprawkę, łóżeczko skręcone, wszystko wyprane i w woreczkach popakowane na nich czekało.
Teraz jest strasznie, każdego dnia się boję o moją dzidzię.
Ciąża wysokiego ryzyka prowadzona w klinice patologii, kupa lekarzy i w tym wszystkim ja i moje maleństwo.
Głupie przesądy ale ja nie kupuje :-(
a ostatnio widziałam takie piękne skarpeteczki z uszami :-) hihi

Moje zdanie jest takie, że owszem, nie ma co wariować, ale jak już się ma ubranka to nic w tym złego bo zdrowie a przesądy nie ma nic wspólnego. No takie jest moje zdanie. Ciąża ogólnie stwarza ryzyko sama w sobie, ale trzeba o siebie dbać, uważać na siebie a będzie ok:-) Ja mam te ubranka głęboko w szafie i czekają:-)
Kolejna sprawa, że wiele Kobietek ma ubranka po poprzednich Pociechach i nie myślą o przesądach bo nie ma się czym na zapas stresować:tak:

reklama
Do góry