Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
już ubranka kupujecie?? no ale może to ja teraz taka już spokojniejsza przy kolejnym dziecku.
Co do kupowania ubranek ważne abyście zwracały uwage zeby nic sie na pleckach nie zapinało bo maluszkowi w takich ciuszkach bardzo niewygonie jest, no i największym wynalazkiem oczywiście okazały sie body![]()
. Ale narazie jeszcze sie nie wybrałam!
i to co zaczene kompletowac prac ,wieszac na dworze ,prasowac i układac w komodzie dla malenstwa !!!!
po pierwsze ubranka dla dzieci są koszmarnie drogie, szybko z nich wyrastają niemowlaki a i tak wszt=ystkie gotować tzreba. Poza tym w większości na ciuchach rzeczy dla takich maluszków są niezniszczone bo i te dzieciaki nie mają kiedy zniszczyć.Lilijkaja tez lubie zagrzebac jak ja to mowie na "lumpach" tam naprawde mozna znalezc czadowe rzeczy na dzieciaczki
. Ale narazie jeszcze sie nie wybrałam!
Dziewczyny mama moja podsuneła mi super pomysł ,co bym zaczeła sie zaopatrywac powolutku w ciuszki ,i reszte potrzebynch rzeczy i puki pogoda jest to poprała wszystko co by poschło na dworze ,bo prawda jest taka ze nasze dzidziulki urodza sie w zimnie i gdzie suszyc????? Pranie ktore schnie w domu wcale nie pachnie tak ładnie jak te co suszymy na dworze !!!!
Wiec musze zakupic proszek i płyn do płukania dla dzidziusiai to co zaczene kompletowac prac ,wieszac na dworze ,prasowac i układac w komodzie dla malenstwa !!!!