reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

reklama
A jaaaa kupialm kock z lidla ,bozeee jaki on milutki i kotow nie bedzie z niego ! Zołty se zakupialm ,skarpeteczki w blekicie , rajtuzki i termometr.I sie zdrzaznilam bo chcialam wziasc jeszcze dresik welurkowy i dupaaaaaaa wsio przebrane !!!!!!! W szoku bylam ze juz tak malo bylo - dobrze maz gadal zeby jechac z rana ,to nie ja glupia mowie ,na bank bedzie duzooo i co ??? mial racje ehhh ! Foto wkleje jutro!

ja odpuscilam ... zanim bym caly rybnik przejechala to mi lidla zamkna ... a tak pojade jutro z rana i bede miala 2 po drodze wiec moze cos upoluje jeszcze !!

Ja zastanawiam się nad tą niańką. Dzisiaj ma mężuś sprawdzić nasze stare czy działają, bo jak nie to po nią pojadę. Fajna jest, z jakąś muzyczką, ze światełkiem, temperatura się wyświetla. Zastanawiałam jeszcze nad śpiworkiem. Reszta jakaś przebrana już była :tak:

no wic bylam w lidlu i kupilam tylko kocyk i 10 pak piwa dla mezulka ... nic wiecej nie bylo !! jedna sztuka pajacyka w rozm 104 i reczniczki !!
Mea ja tez wzielam kocyk ,jest super napewno kotow z niego nie bedzie :) Taki milusiii żółty wzielam ;) Uniwersalny hahahah !!! A reszta tez byla juz przebranaaaaa i to juz wczoraj u nas ! NO SZOK!

reklama
U nas też wsjo prawie przebrane. Kocyki faktycznie super, ale nie braliśmy bo stwierdziłam, że ostatecznie mamy jeszcze czas. A my nianię chcemy z kamerką. Mój się uparł:p

Do góry