reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

To ja też się pochwalę nowymi nabytkami :)
Robiłam telefonem i takie trochu "wypłowaiałe" te ciuszki na tych zdjątkach ale w rzeczywistości są żywsze
Hihi najlepszy jest strój kąpielowy wprawdzie na 6-12 miesięcy ale nie mogłam się oprzeć :-D

Załączniki

• Zdjęcie013.jpg
    Zdjęcie013.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 55
  • Zdjęcie014.jpg
    Zdjęcie014.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 55
  • Zdjęcie015.jpg
    Zdjęcie015.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 49
  • Zdjęcie016.jpg
    Zdjęcie016.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 44
  • Zdjęcie017.jpg
    Zdjęcie017.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 55
  • Zdjęcie018.jpg
    Zdjęcie018.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 44
  • Zdjęcie021.jpg
    Zdjęcie021.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 44
  • Zdjęcie022.jpg
    Zdjęcie022.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 45
  • Zdjęcie023.jpg
    Zdjęcie023.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 51
  • Zdjęcie025.jpg
    Zdjęcie025.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Mea- mój mężulek jak zobaczył tą bluzeczkę to oburzony pyta dlaczego tam nie ma "daddy's" - no ale będę musiała dla małej kupić coś w stylu "córeczka tatusia" to się dowartościuje ;-)
Aga sukienkę wypatrzyła mi koleżanka w lumpku za 5 zł :szok: ale byłam zadowolona jak ją dostałam do rąk, od razu była wyprana i wyprasowana. Teraz tylko czeka na maleńką i na odpowiednią okazję do założenia :-D

Noo faktycznie sukienusia cudna:) Ale ta kurteczka druga też:) Mea u Ciebie to bodziak ten dodany mi się bardzo podoba, ja kurde nie mam chyba żadnego zapinanego z przodu a szkoda.

Noo faktycznie sukienusia cudna:) Ale ta kurteczka druga też:) Mea u Ciebie to bodziak ten dodany mi się bardzo podoba, ja kurde nie mam chyba żadnego zapinanego z przodu a szkoda.

ja mam chyba ze 3 sztuki ale nie jestem pewna ... cholera musze sie wziac za to pranie ... startuje chyba w czwartek jak tesciowa pojedzie do krakowa :)

śliczne cudeńka :tak:

ja też wstawiam niewielką część dzisiejszych nabytków :-p

śpiworek:
1002819v.jpg

cieplutka czapusia na zimę i śliniaczek:
1002820.jpg

bluzeczki:
1002821d.jpg

1002822s.jpg

1002823h.jpg

1002824.jpg

1002825.jpg