reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

reklama
Czesc dziewczynki. To i ja ! To i ja! ja tez sie pochwale :)

Wozeczek i lozeczko kupilismy juz dawno ale mieli nam przechowac w sklepie do konca listopada. Niestety nie wytrzymalismy i wczoraj odebralismy nasz slodki Qunni buzz (Eliza chyba planuje ten sam wozeczek) i lozeczko. Lozeczkiem sie nie pochwale bo lezy zlozone pod lozkiem. Moze dzisiaj zlozymy. Wozek juz jest. Moze niektorych zdziwi kolor ale taki wlasnie chcielismy, jest czarno-srebrno-szary. Rozpakowywanie i skladanie zajelo nam wczoraj ponad godzine :).
Jest oczywiscie rama, gondola, w gondoli kocyk :), folia przeciwdeszczowa , moskitiera, potem na zmiane jest spacerowka (niestety nie ma jej na zdjeciach bo juz schowana) , wymienny wklad do spacerowki jak dziecko podrosnie aby siedzisko bylo glebsze, folia przeciwdeszczowa do spacerowki, spiworek do spacerowki na zime, torba , koszyk na zakupy i pomka . No i oczywiscie fotelik samochodowy maxi cosi cabrio - mea wie o czym mowie i isofix czyli baza do samochodu. Ale bylo zabawy z rozpakowywaniem. Moj M sie smiej ,ze teraz to tylko lalki mi brakuje do zabawy :).
A oto on:

Załączniki

• CIMG1859.jpg
    CIMG1859.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 54
  • CIMG1857.jpg
    CIMG1857.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 51
  • CIMG1855.jpg
    CIMG1855.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 57
  • CIMG1856.jpg
    CIMG1856.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 53
  • CIMG1854.jpg
    CIMG1854.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 47
ja kupilam baze do maxi-cosi ale taka zwykla zapinana pasami bo isofixu nie mam ... ale to jest i tak niesamowita wygoda !!
wozeczek ekstra !!
co do koloru to ja wczoraj widzialam jeden czarno bialy i tez mi sie bardzo podobal, a jeszcze bardziej mi si epodobal szary z czerwonymi dodatkami i kto wie ... moze sie na taki zdecydujemy :)

Cherie też myślałam o tym kolorze wózka, ostatecznie zdecydowaliśmy się na szaro-żółty.
Asia, desmont super kombinezony.
emwu fajny wózeczek i ile ma dodatków.
mea ciuszki śliczne.

Niektóre ciuszki upolowane przez moja mamę ; )
te akurat wszystkie w kategorii 0-3 msc ;)
te wieksze wszystkie skladowac będę po porodzie chyba :)

nowyfolder.jpg

smiesznie tak sie oglada te ubranka. Raz rozowo , raz niebiesko, znow rozowo i znow niebiesko. Czasem kremowy czy zolty sie przewinie :)

mea - my tez musimy pomyslec o bazie takiej na pasy jak Ty masz . Ja mam w swoim samochodzie isofix ale moj M juz nie ma. Nikt nie zakladal ,ze ktos bedzie chcial taka terenowka niemowlaka przewozic :).
Tak wiec musze czegos poszukac. A ty masz ta baze jaka? Tez maxi cosi?

smiesznie tak sie oglada te ubranka. Raz rozowo , raz niebiesko, znow rozowo i znow niebiesko. Czasem kremowy czy zolty sie przewinie :)

mea - my tez musimy pomyslec o bazie takiej na pasy jak Ty masz . Ja mam w swoim samochodzie isofix ale moj M juz nie ma. Nikt nie zakladal ,ze ktos bedzie chcial taka terenowka niemowlaka przewozic :).
Tak wiec musze czegos poszukac. A ty masz ta baze jaka? Tez maxi cosi?

okazjonalnie to mozna sam fotelik przypinac a baze tam gdzie sie bedzie czesciej z dzieckiem jezdzic !!
ja mam z maxi-cosi oryginalna ... mam ... dopiero idzie do mnie za omoca poczty :)

reklama
No ja tak jak pisalam mam isofix i mam baze do isofixu. Moj M natomiast nie wyobraza sobie ,ze nie bedzie syna wozil swoim dziwnym autem wiec cos musi wykombinowac zeby mozna bylo wygodnie przelozyc fotelik. My w zasadzie zyjemy w samochodach wiec obydwa musza byc jakos przystosowane. Najpierw myslelismy ,ze sporadycznie to mu same pasy wystarcza ale bedzie chyba latwiej z baza. Dlatego pytam.

Do góry