reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

No ja tak jak pisalam mam isofix i mam baze do isofixu. Moj M natomiast nie wyobraza sobie ,ze nie bedzie syna wozil swoim dziwnym autem wiec cos musi wykombinowac zeby mozna bylo wygodnie przelozyc fotelik. My w zasadzie zyjemy w samochodach wiec obydwa musza byc jakos przystosowane. Najpierw myslelismy ,ze sporadycznie to mu same pasy wystarcza ale bedzie chyba latwiej z baza. Dlatego pytam.

sama baza na allegro kosztuje chyba kolo 400 zl ...

reklama
ostatnio przyszlo do nas duzo paczek;-) wklejam linki licytacji bo wsio narazie w kartonach:tak:Mocne,stabilne łóżeczko,modele, kolory,materace (741927914) - Aukcje internetowe Allegro
my mamy Łukasza z tłoczonymi szczeblami w kolorze venge z ecru, cena z przesylka i ateracem 403zety
13ele.pościel HAFTY z moskitierą 100x135 MILPOL (730840779) - Aukcje internetowe Allegro
no i posciel
Wanienka 102cm+termometr+stelaż+GRATIS 7 KOLORÓW (738866395) - Aukcje internetowe Allegro i wanienka

ulala ladne to lozeczko !!! jak bym miala wstawiac lozeczko do duzego pokoju to takie byloby idealne bo mam wlasnie meble venge z ecru :)
ja chce taka duza wanienke ale z odplywem ... wygodniejsza :) ale tu widze ze fajna cena jest :D

ostatnio przyszlo do nas duzo paczek;-) wklejam linki licytacji bo wsio narazie w kartonach:tak:Mocne,stabilne łóżeczko,modele, kolory,materace (741927914) - Aukcje internetowe Allegro
my mamy Łukasza z tłoczonymi szczeblami w kolorze venge z ecru, cena z przesylka i ateracem 403zety
13ele.pościel HAFTY z moskitierą 100x135 MILPOL (730840779) - Aukcje internetowe Allegro
no i posciel
Wanienka 102cm+termometr+stelaż+GRATIS 7 KOLORÓW (738866395) - Aukcje internetowe Allegro i wanienka
lozeczko jest swietne i sliczna poscielllllllllll !

Śliczne cudeńka, a ten wózek Emwu boski;D
Ja też mam wanienkę z odpływem o ile mowa o korku;DD

Ja się zajmuję końcówką zakupów, tzw duperelkami

Ceratki pod prześcieradło, termometr do kąpieli, myjka

2 czapusie bo za mało miałam

Kaftanik i śpioszeczki bo za mało miałam w małym rozmiarze

no i posciel

Posciel jest boska:tak::-)

reklama
Do góry