Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A jesteś w ciąży albo się starasz?
Ja staram się już ponad 2 lata i mam niestety 2 poronienia na koncie, dlatego dostałam metformine.
Normalnie nic by mi nie dali, tylko dieta z niskim ig, ale ze względu na moją historie dostałam leki.
Tak, to jest cukrzyca ciążowa. Ale ciekawe jest też to, że godzinę po wypiciu glukozy cukier był niższy niż po dwóch godzinach. Jakiś wolniejszy metabolizm.Wynik po 2h od wypicia glukozy nie miesci sie w podanym przedziale. Moze on oznaczac cukrzyce ciazowa? Prosze o pomoc w interpretacji. Jutro tez bede dzwonic do Zobacz załącznik 1179393lekarza.
Ja tez tak mam, ale nie jestem w ciazy. U mnie zdiagnozowana patologiczna tolerancja glukozy.Tak, to jest cukrzyca ciążowa. Ale ciekawe jest też to, że godzinę po wypiciu glukozy cukier był niższy niż po dwóch godzinach. Jakiś wolniejszy metabolizm.
Witaj w klubie.Ja tez tak mam, ale nie jestem w ciazy. U mnie zdiagnozowana patologiczna tolerancja glukozy.
Tylko krzywa wyszła nieprawidłowo, a zrobilam cały panel cukrzycowy, wszystko w normie.Witaj w klubie. [emoji137] A zdiagnozowali to na podstawie wyniku krzywej, czy jeszcze były jakieś badania ?
A jesteś w ciąży albo się starasz?Mialam podobnie, po 2h lekko podwyzszone od normy... Ale po prostu musze uwazac co jem.
A jesteś w ciąży albo się starasz?
Ja staram się już ponad 2 lata i mam niestety 2 poronienia na koncie, dlatego dostałam metformine.
Normalnie nic by mi nie dali, tylko dieta z niskim ig, ale ze względu na moją historie dostałam leki.