Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Generalnie od przytulanek się nie zachodzi w ciążę.Hejka .
Zaczynamy starania o bobasa.moj cykl to 27dni przytulanki było w 10 dniu cyklu jest szansa,czy któreś mamie się udalo
No chyba wiadomo o co chodzi może być i bzykanko jak kto woliGeneralnie od przytulanek się nie zachodzi w ciążę.
Objawy z brzucha, typu pobolewanie, kłucie może być także i po owulacji. Albo nawet i bez niejPo obserwacji swojego ciała śluzu kłucia to wydaje mi się że właśnie w tych dniach byla
Tak wiem jestem świadoma tego że może być cykl i bezowulacyjny .Objawy z brzucha, typu pobolewanie, kłucie może być także i po owulacji. Albo nawet i bez niejnajlepiej mierzyć temperaturę (są nawet specjalne mini komputery cyklu), robić testy owulacyjne. A przy długich staraniach iść na monitoring, ale to pierwszy cykl starań, także jest to zbędne na ten moment. To tak na przyszłość, jakby w tym cyklu się nie udało. Oczywiście trzymam kciuki
![]()
Seks. To się seks nazywa. Tu dorośli są.No chyba wiadomo o co chodzi może być i bzykanko jak kto woli