reklama

Cykl

reklama
Przede wszystkim musisz wiedzieć, kiedy masz owulację, żeby ocenić, czy w dobrym momencie się „przytulaliście” 😬 mi udało się zajść w ciążę z jednego stosunku 7 dni przed owulacją, ale my z mężem nie mamy problemów z płodnością. U każdego wygląda to inaczej.

Tutaj na forum jest zasada - jeśli nie masz potwierdzonej owulacji monitoringiem lub testem owulacyjnym, wspartym badaniem temperatury, śluzu itd. to tej pewności nie ma 🤷🏼‍♀️ ale jeśli rzeczywiście miałaś owulację w tym czasie to tak, jest szansa na ciążę.

Po obserwacji swojego ciała śluzu kłucia to wydaje mi się że właśnie w tych dniach byla
Objawy z brzucha, typu pobolewanie, kłucie może być także i po owulacji. Albo nawet i bez niej 🤷🏼‍♀️ najlepiej mierzyć temperaturę (są nawet specjalne mini komputery cyklu), robić testy owulacyjne. A przy długich staraniach iść na monitoring, ale to pierwszy cykl starań, także jest to zbędne na ten moment. To tak na przyszłość, jakby w tym cyklu się nie udało. Oczywiście trzymam kciuki ☺️

Objawy z brzucha, typu pobolewanie, kłucie może być także i po owulacji. Albo nawet i bez niej 🤷🏼‍♀️ najlepiej mierzyć temperaturę (są nawet specjalne mini komputery cyklu), robić testy owulacyjne. A przy długich staraniach iść na monitoring, ale to pierwszy cykl starań, także jest to zbędne na ten moment. To tak na przyszłość, jakby w tym cyklu się nie udało. Oczywiście trzymam kciuki ☺️
Tak wiem jestem świadoma tego że może być cykl i bezowulacyjny .

reklama
No chyba wiadomo o co chodzi może być i bzykanko jak kto woli
Seks. To się seks nazywa. Tu dorośli są.

Generalnie mnie się zdarzyło zajść w ciążę , jednego stosunku coś z 5 dni przed owulacją. Jak najbardziej jest to możliwe, ale samo kłucie nie jest potwierdzeniem, że owulacja jest akurat w tym dniu.
Mimo wszystko zawsze lepiej jak tego seksu jest więcej w ciągu cyklu w momencie, kiedy faktycznie się staracie, a nie działacie na zasadzie luzu i co będzie to będzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry