reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

gunia to świetnie. Przyda Wam się jakiś wypad od czasu do czasu.
Ja na wyjeździe miałam super. Jeździłam sobie na nartach, a Tomek zajmował się Anią. Karolinka jeździła ze swoim instruktorem.
Raz nawet byłam sama na imprezie (co wieczór była imprezka :tak: ), bo Tomek był zmęczony i spał z Anią i Karolinką, a mamusia pierwszy raz piła wódkę ;-) Fajnie było :-)

reklama
a+t+? :-p Nie jestem pijaczką ;-) Napiłam się, bo jak dzień wcześniej nie piłam (a wszyscy tak :-( ) to rano bolała mnie głowa, więc stwierdziłam, że raz kozie śmierć i wypiłam. Oczywiście rano nic mnie nie bolało, tylko niewyspana trochę byłam :-)

Trini mily wypad,tatus sie spislam,poswiecil sie,a on jezdzi na natrach.Ja w przyszlym roku na bank chce sie nauczyc,mam tez nadzieej,ze jak Natka zacznie smigac to za trzy laat bedzie jezdzic:happy:

maxin naprawdę warto nauczyć się jeździć, bo to ogromna frajda. Dla dzieci szczególnie. Na pewno jak Natka będzie miała 3 latka to śmiało można zacząć ją uczyć. Być może wtedy razem się wybierzemy :-)

reklama
Do góry