reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

reklama
a ja chyba pójdę z Anią na Eragona. Ona chce ten film b. obejrzeć a ja postanowiłam przez ten urlop trochę z nią czasu spędzić.

mój maz mnie namawia na Apocalipto Mela Gibsona - poszłabym do kina do juz 8 miesiacy nie byłam... ale niejestem pewna co do tego filmuy - jest podobno bardzo krwawy a jego Pasja mi sie w ogóle nie podobałą własnie przez tą brutalność.
Widziłała któraś to Apocalipto?

a ja byłam w kinie ostatnio w LO,a z mężem byłam raz na moje imieniny na...EPOCE LODOWCOWEJ:)))))))))))))

na Epokę Lodowcową chodziła Ania z Babacią :-D - ale teraz to my nosimy takie same ciuchy, buty, czytamy te same książki i gramy w te same gierki.

głuszek mnie film "Pachnidło" bardzo się podobał. Tylko, że ja wcześniej przeczytałam książkę i ciągle porównywałam co było w książce a czego zabrakło w filmie, ale i tak dobrze był zrobiony. A jeśli chodzi o opinie to zawsze każdy na to będzie inaczej patrzył. My wybieramy się jeszcze na "Rysia", "Świadek koronny" i "Dlaczego nie" :-) Tylko nie wiem jeszcze kiedy :-p

Mam chwilę dla siebie,siedzę sobie na bb z maseczką na twarzy, później zrobie sobie manicure, maseczka na włosy /które na szczęście przestały już wypadać /,ziołowa herbatka.Ach jak ja teraz kocham te skradzione tylko dla siebie chwile.;-)

reklama
super Etna taki relaksik :-)

my byliśmy w piątek na imprezie karnawałowej, było bardzo fajnie :tak: mąż spał potem do 14, ja jako karmiąca niepijąca byłam kierowcą, a on cały szczęśliwy ;-)

Do góry