reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

Etna super taki relaks !!! Ja dzisiaj chciałam zafarbować sobie włosy i pojechać na solarek, ale chyba musimy pojechać rozejrzeć się za firanami i nic z tego nie wyjdzie... :-( Ale i tak kocham wspólnie spędzoną z rodzinką niedzielę :-) :-) :-)

reklama
Etna super!!!!!!!
Ja marze o kinie i teatrze:-) Tylko co z młodym zrobic? Chyba pójdziemy do kina jak juz młody bedzie duzy:-(

Ja byłam ostatnio w kinie z rok temu:zawstydzona/y: o teatrze juz nie wspomne... a teraz to nawet moze byc i spokojny wieczorek przy filmie w domciu na co nigdy nie ma czasu bo zawsze jest cos do zrobienia jak juz mały spi.

Byłam wczoraj na tej studniówce. Trochę się martwiłam jak sobie Jarek poradzi , bo po raz pierwszy sam miała ją kąpać, nakarmić na noc i uśpić. No i miała zasnąć bez cycka.
Poradzili sobie bardzo dobrze - mała zasnęła nawet wcześniej niż ze mną (nie spała po południu i była bardzo zmęczona). Podobno zasnęła przed 21!

Fajnie się bawiłam. Pogadałam sobie z koleżankami (teraz jak nie pracuję to się zebrało trochę). W dodatku wśród nauczycieli były akurat 2 małżeństwa z małymi dziećmi (jedni mają dziewczynkę o miesiąc młodszą, a drudzy o miesiąc starszą). I jedno małżeństwo, które się spodziewa dziecka (ma planowaną cesarkę na 26 lutego). Także mogłam sobie też pogadać o dzieciach :-).
Oczywiście też sobie potańczyłam, a nie tańczyłam chyba od zeszłorocznej studniówki. Był to właściwie moje pierwsze wieczorne wychodne bez Ani od jej narodzin.

Zgred samej mi sie nie chce isc do kina a z mezem nie ma za bardzo jak...my wychodzimy na zmiane oprucz jednego wesela i sylwestra...Ale moze jakos sie uda...bo ze znajomymi to wole sobie do knajpy pojsc zeby pogadac:tak:

mandarynka to świetnie, że tak się dobrze bawiłaś i miałaś okazję pogadać o dzieciach i sobie potańczyć. Ja też bym sobie tak potańczyła...
A my wczoraj nigdzie nie pojechaliśmy. Siedzieliśmy sobie w domku i nic nam się nie chciało. Wieczorkiem wypiliśmy piwko i oglądaliśmy film "Diabeł ubiera się u Prady". Naprawdę super. Polecam !!!

angie roze pupe gdzies,raz w tyg chwilke dla was mozesz znalesc;-)
mandarynka super zabawa,a maz pochwle zbiera,nastepne wyjscie razem cio??
trin oo wlsnie sciagamy ten film,zapowiada sie ciekawie:tak:

reklama
heh...ostatnio to mam zachrzan w domu bo przemeblowanie i przy okazji połowe starych ciuchow wywaliłam:-) No i te egzaminy miałam to jeszcze nauka blee jestem padnieta i nie mam na nic czasu ale juz niedługo gdzies sobie wyskocze tyle ze raczej bez meza bo nie mam z kim zostawic Alka on zostaje tylko z moja mama a ona tylko wtedy moze kiedy ja ide do szkoły w niedziele a tak to z mezem zostaje jak mnie nie ma...

Do góry