reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

;D Ja najbardziej nienawidze scierac kurzy bo mam na półkach tyle roznych pierdół ze musze to wszystko zdejmowac o fuj :p Help! niech ktos to za mnie zrobi...musze namowic swojego :laugh:

reklama
Angie ja tez tego nie lubie....i tez mam mase *******...
a moj...nadal sprzata!!!! nawet srobeczki poleruje no co za srobiarz....do poludnia sprzata potem idziemy na spacer przychodzimy do domu czasem cos zjemy czasem nie karminy malenka i znow na spacery:):) przez to Judi zasypia juz nawet o 18.20 i cale wieczory mamy dla siebie!

ale juz mu mowilma ze chcecie go pozyczyc:) i spytal co bedzie mial w zamian hehehe :) ;D

hihi niewiem ale spytam :)
teraz maluje sufita :):):) a potem na spacerek :)
wiecie naprawde jestem baaardzo dumna! szok....wiem ze on potrafi itd ale trzeba jeszcze chciec i miec checi a tego ostatnio niemial...starams ie tym nacieszyc teraz bo potem znow bedzie to samo:(

Lilith a moze mu juz tak zostanie ;D
Ja miałam dzis super dzionek. Mezul miał wolne i wpierw wybrałam sie do fryzjera wrezcie a potem po obiadku, wzielismy małego w wozku i rower i pojechalismy do mich rodzicow...tzn ja jechałam rowerkiem a maz na piechte bo niedaleko mamy tak ze 20 min szybkim krokiem ale przez park to jeszcze pare rundek po parku zrbiłam :) No a jutro musze sie pakowac bo na weekend do rodzinki na podlasie jedziemy :)

Angie to super dzionek mialas! no i milego pobytu!!!
a wy chyba nie uwierzycie ale moj ukochany maz teraz czysci fugi - dalej w lazience...to sie staje uciazliwe bo bardzo bym chciala sie juz polozyc ale upar sie ze to musi dzis skonczyc aby mogl juz poukladac tam nasze zdziorby:(:(:(

reklama
Kurcze a mój mężuś rano poleciał do Walencji (Hiszpania) służbowo i wróci dopiero w niedzielę. Całe dnie jestem więc sama z Anią. Nawet w sobotę nie będę mogła dłużej pospać... :(

Do góry