reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czas tylko dla Nas...( Mamusia ma wychodne)

łoł matko Głuszek - ale ty schudłaś. :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-):-):-):-):-)
Wielkie gratulacje :tak::tak::tak::tak:
Wyglądasz z figurką i z fryzują super :-):-):-):-):-):-)

reklama
dzieki dziewczyny za rady
wlasnie tez Kasiunka dzis wpadlam na ten p0omysl !!!musimy tak wyprobowac!!
Aha no i dzis rozebralam niekapka, wyjelam ta gume ze srodka i Hafsa wypila 40okolo ml soku!!:):):)::):):):):):):) no a poza tym to zasnela o 16.30 i do tej pory spi:) juz 1,5 godziny szok!!tak to sie raczej nie zdazylo!i normalnie zauwazylam ze jak zasypia to musi pmiec koldre zasunieta na oczy. ech te dzieci!

:-) :-) :-) :-) Ja się wczoraj pożarłam z mężem :wściekła/y: ,ostatnio krzywda mu jak ma coś zrobić w domu. Tak się składa że dzisiaj mam BABSKI COMBER z okazji przejscia na butelkę :-) :-) :-) Wrócę w nocy, a wychodzę o 16,30 :baffled: :-) :happy: myślę ze przyda się mu taka terapia szokowa, co by mu się wspomniało że dom to duuuuuuużo obowiązków. Życzcie mi udanych hulanek :-) :-) :rofl: :rofl: :rofl: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2:

Zapomniałam napisać że friz już sobie zrobiłam, pazury pomalowałam, ciuchy przygotowałam i nogi ogoliłam ;-) teraz tylko do bankomatu :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Gluszek dopiero teraz doszla do stron ztwoja fotka,prosz prosze ale z cie lufa,fryzurka bardzo ci pasuje,a po twarzy wcale nie widac zmeczenia;-)

Ewcia baw sie wysmienicie,nie ma jak babski wieczor,aj sie na taki szykuje juz od dawna,ale jakos ciezko pogodzic czas,aby wszystkim pasowala,moze w koncu sie uda;-)

ewe baw sie superowo wybaw sie podwójnie bo i za mnie a jak opowiesz jak było puczuje jakbym i ja miała wolne:-D :-D
Udanej imprezki ciekawe jak mąz to pzezyje;-)

reklama
Do góry