kasiaczek82
Majowa Mama 2006
ewe karm ja jak chce widocznie ona potrzebuje
jest jeszcze przeciez malutka a roczne dzieci nieraz jedza w nocy
jest jeszcze przeciez malutka a roczne dzieci nieraz jedza w nocy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
potem zasneła. Ale najlepiej to było wieczorem, o 19.30 jadła z piersi i nagle puściła wielkiego pawia, chyba zwymiotowała całą kaszkę i wszystko co zjadła z piersi. Przebraliśmy ją jeszcze raz przystwiłam ją do piersi ale zjadła niewiele. Położyłam ją do łóżeczka i uwaga !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wcale nie zapłakała :-) usneła po 10 minutach skubania sobie w ochraniacz. Potem obudziła się o 24.00 i z racji tego że zwymiotowała pomyślalam sobie że musi być głodna. Tak więc dałam jej cyca i zanim zasneła położyłam ją do łóżeczka, ta z kolei połozyła się na boczek i zasneła :-) :-) :-) :-) :-) :-) . Następnie obudził ją mąż rano (zapomniał wyłączyć budzika) o 5,00 wziełam ją na karmienie, ale nie była głodna i położyłam ją spowrotem do łóżeczka i znowu grzecznie zasneła SAMA.
) i to chyba ja miałam problem
. Dzisiaj pierwszy raz od 5.5 miesiąca spaliśmy sami z mężem w łóżku.
kurde.........