Avy
Fanka BB :)
Co to za trzonowanie bez zabezpieczenia bez owulacji?nie będziesz na pauzie. Trzonujesz bez zabezpieczenia = nie jesteś na pauzie. Nie ma litości!![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co to za trzonowanie bez zabezpieczenia bez owulacji?nie będziesz na pauzie. Trzonujesz bez zabezpieczenia = nie jesteś na pauzie. Nie ma litości!![]()
i w ogóle to za miesiąc będziesz na mamusiach![]()
Cieszę się, że wierzycie w moje wrogie jajnikiTy będziesz na mamuśkach. Co Ty pierdzielisz o jakiejś pauzie![]()
Ja idę z Tobą bo chce ten bodziak co mi obiecałaśCieszę się, że wierzycie w moje wrogie jajnikiTeoretycznie zapytałam
![]()
Haha opierdolonoRobię to pod kontrolą lekarza. Moja lekarka prowadząca mnie stymuluje
Ale kilka razy mnie już na forum opierdolono, że mam swoje owulacje a probuje stymulacji. To była jej propozycja "spróbowania" czegos innego w oczekiwaniu na histerolaparoskopie
Ale lekarka mnie nie namawiała na siłę.
Masz jak w banku!!Ja idę z Tobą bo chce ten bodziak co mi obiecałaś![]()
16 czerwiecwłaśnie! Mówcie kto ma uro w czerwcu to dostanie koronę![]()
i mój stary też maMoja mama xD![]()
ale zasada jest taka, że pauza jest wtedy kiedy nie ma absolutnych szans na ciążę, czyli przy abstynencjiCo to za trzonowanie bez zabezpieczenia bez owulacji?