Avy
Fanka BB :)
Obiecuję, że przyznam się publicznie do każdego ruchańskaMi się wydaje, że choćby skały srały i tak będziecie się ruchać![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obiecuję, że przyznam się publicznie do każdego ruchańskaMi się wydaje, że choćby skały srały i tak będziecie się ruchać![]()
Bez sensuJa trzonowałam omijając płodne a zapisać się musiałam![]()
No wiesz, takie rzeczyBrownie zarządza:
![]()
spokojnie, spokojnie! Należy rozróżnić niską koncentrację, która idzie w parze z niskim ruchem i brakiem możliwości wykonania morfologii od Waszych wyników. Wasze wyniki nie licząc koncentracji są dobre. Koncentracja zmniejsza Wasze szanse - no bo jest po prostu mniej plemnikow. Ale nadal macie plemniki o dobrej budowie i plemniki, które poruszają się do przodu jak trzeba. Macie szanse na zajscie w ciążę.Przepraszam ale muszę się trochę wyżalić, oczywiście zdążyłam się już naczytać o tej niskiej koncentracji i generalnie się rozpłakałam i to pierwszy raz z tego powodu. Jakoś mnie strasznie to uderzyło że co wyjdziemy z jednej rzeczy (do tej pory wszystko po mojej stronie) to odkrywamy cos nowego. I przez chwilę chciałam sobie wmówić że wystarczy jeden plemniczkek aby zajść, ale wynik jest na tyle słaby że generalnie chyba mogę porzucić nadzieję z tego co czytam. Wybaczcie te żale ale po prostu nie pogadam o tym z nikim bo to nie mój problem tylko męża, a z zasady nie opowiadam o rzeczach które mnie nie dotyczą, a potrzebuje to z siebie wyrzucić. Chyba mój pierwszy poważny kryzys staraczkowy
Ta szczota jest przecież odNo wiesz, takie rzeczy
Ja tu tylko jestem od gównianych tematów
![]()
Apropo ebookow akademi plodnosci widzialam na insta, że wyszły ebooki dla zapracowanych. Może któraś kupiła już i się wypowie ? Bo mnie kusi zakupJa niezmiennie polecam ebook akademii plodnosci o nasieniu, wiele cennych informacji.