anyżowa
Fanka BB :)
Beta obowiązkowo, czuje , że to cionszFacelle paskowy teraz.Zobacz załącznik 1540608

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta obowiązkowo, czuje , że to cionszFacelle paskowy teraz.Zobacz załącznik 1540608
To będzie chyba rekord staraczkowy w wyłapaniu betyTak tak, chociaż nawet jeśli, to ciekawe jaka moze byc, jak wczoraj była 1.65![]()
Właśnie wstałam. Jest dobrzeOby Ci się polepszyło po ten drzemce...
Ja mam ogólnie niskie ciśnienie, ale jak przychodzi lato i takie upały, że nie ma czym oddychać, to się kiepsko czuję i naprawdę nie wiem, co mam ze sobą robić oprócz picia wody. Musiałabym codziennie jeść tabletkę przeciwbólową. Dobrze, że Tobie już lepiejWłaśnie wstałam. Jest dobrzeChociaż ciśnienie nadal bez szału, bo 104/70, ale czuję się o niebo lepiej.
A próbowałaś może pić elektrolity? Raz dziennie szklanka litorsalu.Ja mam ogólnie niskie ciśnienie, ale jak przychodzi lato i takie upały, że nie ma czym oddychać, to się kiepsko czuję i naprawdę nie wiem, co mam ze sobą robić oprócz picia wody. Musiałabym codziennie jeść tabletkę przeciwbólową. Dobrze, że Tobie już lepiej![]()
Tak, tak, to też czasem pomaga! Zapomniałam o nich!A próbowałaś może pić elektrolity? Raz dziennie szklanka litorsalu.
To fajnie, że masz w pobliżu sklep. Ja zyjac na wsi nie lubię takich spontanicznych spędów. Lubię szykować jedzonko i lubię kiedy ktoś nas odwiedza. Za to zazwyczaj na spontanie mam pustą lodówkę i jest mi głupio, ze nie mam do zaoferowania nic oprócz alkoholuU nas generalnie szybka akcja, bo okazało się, że oprócz moich rodziców przychodzą jeszcze dzisiaj do nas dziadkowie, moja siostra z chłopakiem, pewnie teście przyjdą, skoro mieszkają w tym samym domu, tylko na dole i pewnie wpadnie siostra od męża z rodzinką, bo mieszkają dom oboktakże 15 ludzi na chacie, dobrze, że lidl otwarty
![]()
Oby szybko wyniki byłyTo będzie chyba rekord staraczkowy w wyłapaniu bety![]()