Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nie wiem czemu ucielo mi odpowiedzieć :/ a tak się rozpisałam ehhh... ja powinnam być w 8tc ale jestem w 5 tc wypada mi że to będzie początek czerwca i czuje cała soboą że to córka będzie
Mnie jajniki bolały tydzień temu ale już przestały. Teraz lekko pobolewają piersi, ale w pierwszej ciąży znacznie bardziej bolały, zwłaszcza sutki, a teraz sutki nie bolą. Nie mam mdłości, w pierwszej ciąży zaczęły się w 6 tc. Jestem zmęczona, ale też mam stresujący okres w pracy. Senna aż tak bardzo nie jestem, zależy od dnia. Także czekam na usg żeby się przekonać, że ta ciąża to istnieje na prawdę bo póki co czuję, że nic nie czuję ;-) O płci w ogóle nie myślę, bo nie chciałabym się nakręcać. Mam synka, fajnie byłoby mieć córkę, ale jednak coś mi podpowiada, że będzie drugi chłopiec, z którego też się ucieszę. Także pożyjemy, zobaczymy p.s. w razie czego dla chłopca imię tatuś już wybrał
My wybraliśmy dawno temu imię dla drugiego syna. Mamy już Alexandra (mówimy Alex na niego) i powiedzieliśmy sobie że gdybyśmy mieli syna nr 2 byłby Maximilian. Alex i Max
Nie mam pojęcia czemu ucina mi posty grr... mój mąż od początku mówi do brzucha moja Zoja. Na początku te imię było dla mnie nie do przejścia. Ale gdy przeczytałam znaczenie tego imienia że to znaczy życie stwierdziłam że pasuje idealnie. Ponieważ wbrew wszystkiemu co słyszałam że nie zajde w ciążę zaszłam. A to oznacza że to dziecko ma wole życia
Mamy w domu Michała, a jeśli będzie drugi syn to będzie Rafał. Trzeci byłby Gabriel. Same rozumiecie ;-)
Jeśli chodzi o imię dla córeczki, to chodzi mi po głowie Alicja, Anielka, Jadzia albo Łucja.