Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kawę piję rano rozpuszczalną- ale słabą, z jednej łyżeczki i z połową mleka.
Magda, to pewnie hormony, u mnie działają odwrotnie- ciągle się zachwycam ciążą. No ale za to z otaczającą rzeczywistością jest troszkę gorzej, mąż nie ma lekko, krótko mówiąc, bo zdarzają się krzyki i nerwy, a nawet płacze niezbyt adekwatne do sytuacji ;-)
Powiedzcie mi dziewczyny, czy wy jestescie tez takie senne? Ja moglabym caly czas spac, jak wroce wieczorem z pracy to tylko cos zjem i juz chcrapie a w Weekend porobie cos chwile i znowu moge spac, to chyba nie jest calkiem normalne... Moze ja juz sie taka leniwa zrobilam? Przed ciaza nigdy popoludniu nie spalam, czy ktoras z was tez tak ma?
Sowmagda, witaj No i tak naprawdę już jesteś traktowana jak pierworódka i rodzisz też jako pierworódka, więc coś w tym jest :-) Trzymam kciuki, hormony szaleją, ale wszystko będzie dobrze. Mam koleżankę, która skończyła teraz 40 lat, ma 10-cio letniego syna i syna, który ma 9 miesięcy i mówi, że przeżywa drugą młodość :-)
Jo79, normalne, normalne, nie przejmuj się. Ja nie mam kiedy złapać drzemki, więc zostają mi noce i wstawanie co godzinę do wc, a jeszcze mnie głód łapie ciągle. Dzisiaj zjadłam tylko serek wiejski i nic wcisnąć nie mogę. Zaraz mi się na wymioty zbiera