reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Ok mój T ma mi kupić jakiś serek wiejski bo nadal głodna a zjadłam 2 miski pieczarkowej. :) A najchętniej zjadlabym zapiekanke.

Czesc Joanka;)

reklama
Witaj Joanka ;)
ja dzis zjadlam 2 obiady i to 2 rownie niezdrowe :p nie bede wchodzic w szczegoly, ale wspomne tylko surowke coleslaw, kurczaka z rozna i frytki :szok:

Hehe dziewczyny ja ciagle bym mogła jeść i wszystko nawet nie zauważam jak już cos ładuje do buzi nawet jak wymiotowałam to zwymiotowałem i zaraz jadłam masakra ciekawe jak ja będę wyglądać :-)
Witaj Joanka [emoji8]

a jak dziewczyny u was z sylwestrem? Bo mnie małżonek namówił na bal sylwestrowy , tylko jakos nie wyobrażam sobie siedziec pół nocy a tym bardziej tańcowac tyle a z drugiej strony to siedzieć wiecej nie wypada i niewiem jak to będzie. Zgodziłam sie bo cała rodzina idzie i dałam sie namówic mam nadzieje że bedzę się czuła dobrze. A co do jedzenia to od tygodnia mam ochote na taki obiad ziemnieki , wątróbka drobiowa i kapusta kiszona i dzis w koncu sobie zrobiłam ale oczywiście drugi obiad dla córki bo ona wątróbki nie jada ale opłacąło się moje kubki smakowe zostały zaspokojone mmmm

Sylwcia i bardzo dobrze! Trzeba zaspokajać swoje potrzeby ;D
pkowalska Ty jednak jesteś niesamowita ;p

A co do sylwestra to my jeszcze planów nie mamy ale myślę, że wszelakie wyjścia z domu odpadają no chyba, że z psem bo ja go samego nie zostawię. W zeszłym roku przeżył swój pierwszy sylwester i nie podaliśmy mu nic na uspokojenie. Siedzieliśmy w domu bo ja na drugi dzień do pracy i tak. Pies trzymał się dzielnie, obserwował nawet fajerwerki na balkonie dopóki nie postanowił iść w kimę. Wtedy wybuch sztucznych ogni tak go wystraszył, że resztę sylwestra spędziliśmy na kanapie z psem pomiędzy nami schowanym pod kocem i trzęsącym się z strachu. ;/ W tym roku planuje coś mu podać i albo ktoś przyjdzie do nas albo my do kogoś ale z pod warunkiem, że z moim przybranym synem ;p

sylwciaa my idziemy gdzies na salę :) Chociaż też sobie nie wyobrażam bycia tam całą noc, tym bardziej że teraz do 22 ciężko jest mi wytrzymac :)

Właśnie zjadłam jogurt wiśniowy :)

Ja też mam psa ale co roku na sylwestra czy wychodzimy czy nie to moja mama go bierze do siebie bo mieszka w spokojnej okolicy gdzie nikt nie strzela. Ale wiem że sa psiaki które się boją bardzo i trzeba coś na uspokojenie podawać.

reklama
Widzę, że ucichło to zapytam czym się smarujecie dziewczyny o ile się już smarujecie?
Chodzi mi oczywiście o specyfiki na rozstępy ;)

Do góry