Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No to ja zaczęłam ciążę 164 cm (i tu raczej nie urosnę) i waga startowa 56 kg aktualną podam we wtorek bo mam wizytę. W pierwszej ciąży dobiłam do 67 ale przyznam wam że większość to była woda która zeszła po 4 dniach. Byłam strasznie spuchnięta, jak muminek spodziewam się że może być powtórka tym bardziej że końcówka ciąży to dość ciepłe miesiące...
pkowalska hehe ja tez raczej z przejedzenia ;-). Wczoraj zaczelam 10 tydzien (wedlug usg) objawy takie jak silne mdlosci i wymioty z tym zwiazane zniknely... za to ogromny apetyt, ktorego jeszcze nie znalam pojawil sie. :-)
Happy cieszę sie to tak jak u mnie [emoji8]ogromny apetyt to mało powiedziane jadłam i jadłam i to wszystko słodkie kwaśne owoce mięsa i to jedno po drugim szok :-)