Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć Wam wszystkim Widzę, że wątek podupadł, pewnie dużą rolę w tym miało powstanie wątku zamkniętego, ale do brzegu. Byłam z Wami na początku, ale niestety moje Maleństwo nas opuściło już w listopadzie. Teraz będę Grudniówką! Ale mimo wszystko wciąż myślę o Was ciepło i trzymam kciuki za wszystkie porody i dzieciątka. To dla mnie przykry czas, bo wciąż wyczekuję daty, w której również ja miałam zostać czerwcową mamą, ale Maluszek, którego noszę teraz pod sercem dodaje mi sił. Jestem z Wami myślami!
anio0 ja niestety nie pamiętam, bo dołączyłam na początku grudnia, ale miło, że o nas pamiętasz.
Fantastyczne jest to, że dostałaś od życia drugą iskierkę - obyście w zdrówku dotrwali do grudnia! Dbajcie o siebie
Anio ja Cie pamiętam. Przykra sytuacja, ale na szczęście masz teraz swojego promyczka pod serduszkiem, dzięki któremu na pewno jest Ci łatwiej. Wpadaj do nas od czasu do czasu i mów co u Was. Trzymam kciuki za Was. :*
Pierwsza dzidzia ogolnie akcja przebiegła chyba szybko bo na sali porodowej byliśmy o 00:20
I jestem bardzo wdzięczna swojemu nazyczonemu ze był przy nas do samego końca bo wsparciem był ogromnym Oj wam tez na pewno szybko pójdzie widok dzidzi pozwala zapomnieć o wszystkim
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Anio, ja Ciebie pamiętam.
Serdecznie gratuluję i bardzo się cieszę, że będziesz grudniową mamą. Moja pierwsza córa z grudnia, fajny czas, święta ;-) wszystkiego dobrego!