reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwcowe Mamy 2016

Czesc dziewczyny. Pisalam z Wami krotko i to w pierwszych tyg ciazy.Pozniej fatalnie sie czulam,do tego dwulatka na glowie..to chyba cud,ze dotrwalam do 37tc. W szpitalu na cc mam sie wstawic za kilka dni,mam juz takiego stresa,najbardziej boje sie rozłaki z corka na tyle dni,bo do tej pory prawie 24h razem.Teraz czekamy na synka,w domu mowia juz na niego Dawid a ja nadal nie jestem przekonana.
Co do watku zamknietego-wiadomo,ze przez tyle miesiecy dziewczyny sie zżyly,ufaja sobie i nie chca aby ktos je podczytywal. Nie ukrywam,ze zbawienny jest kontakt z wieksza iloscia mam posiadajacych smyki z tego samego terminu. Zawsze mozna sie poradzic,o cos podpytac,czegos nauczyc.Tak wiec moze dziewczyny beda otwarte na nowe czerwcowe bywalczynie:)
Pozdrawiam Was i zycze zdrowka,lekkich porodow i szybkiego powrotu do formy:)

reklama
Emka z imieniem mam tak samo moj M cos tam wybral a mi nie bardzo to leży tylko sama nie wiem jakie mi odpowiada :/

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Witaj Emka :) Ojej to już za chwilę powitasz swojego maluszka :) A masz już ustaloną konkretną datę? I jeżeli można zapytać to z jakiego powodu masz skierowanie na cc? Odziwo dużo czerwcowych mam ma cc.
My już wybraliśmy (jeżeli można tak to nazwać, bo) dwa imiona :p Borys (mąż) lub Mikołaj (ja), ale jakoś nie mam poczucia, że jestem na 100 % pewna tych imion... w sensie żeby się tak uprzeć, że właśnie to i koniec. Bez przekonania. Przy dziewczynce mielibyśmy dużo łatwiej, bo od początku podobały się nam te same imiona. A odkąd dowiedzieliśmy się, że chłopak to ciągle się imię zmieniało, ciężko do wspólnego kompromisu było nam dojść. Jakoś ciągle się z tym gryzę :/
A ma się kto zająć Twoją córą na czas porodu i pobytu w szpitalu?

Dziewczyny ja mam za soba kilka strat,w tym jedna w 6miesiacu ciazy..zrobilam mase badan,dzieci byly zdrowe,ja tez..taki los..zawalczylam i mam 3latke w domu. Moj lekarz stwierdzil,ze dosyc juz przeszlam,w tym martwy porod sn..dlatego 3lata temu mialam cc i teraz tez. Niektorym sie wydaje,ze cc o taka łatwizna..o matko jaki to bol po!ta niemoc wstania do wlasnego dziecka,to dlugie gojenie..Bynajmniej do tej pory wszystkie ciaze mialam zenskie i jak teraz sie dowiedzialam,ze bedzie chlopak to do dzisiaj jestem w szoku. Miala byc Karinka;) z meskich imion wyszukiwalam czegos na sile,nie bylo tego -wow!to jest to!Wszystko co wymyslilam po 2dniach mnie draznilo. Mial byc Bruno albo Borys-maz nie chcial. Potem pytalismy corki jak ma miec na imie jej brat-Kamil,Łukasz czy Dawid?Zawsze odpowiadala Dawid!Chyba musze to zaakceptowac;)

Emka tak mi przykro, naprawdę wiele się nacierpiałaś :(:sad: Nawet sobie nie wyobrażam co przeszłaś... Na szczęście już niedługo będzie z Tobą Twoja nagroda za te wszystkie trudy, które przeszłaś. Musisz być silną psychicznie babeczką!

A jeżeli chodzi o CC to chyba nie ma u nas czerwcówki, która wzięła cesarkę na życzenie, tak dużo różnych powikłań u nas na forum.
A nie chcesz rodzić z mężem? :D Ja swojego zabieram ze sobą, sama chyba bym się bała rodzić :)

Pati nie ma opcji wspolnego porodu;)chce byc skupiona na sobie,na malym,nie potrzeba mi przerazonego meza;)tym bardziej,ze mam cc,zbedny bedzie. Oczywiscie gdyby zaskoczyly mnie skurcze i na ip okazaloby sie,ze mam te 8cm rozwarcia to zdecydowalabym sie na sn.

reklama
Do góry