reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Lepiej zapytaj lekarza. Ja czytałam że w ciązy nie wolno ani do sauny ani na ciepłe baseny. Np zdecydowanie nie jest to wskazane dla osób z wysokim ciśnieniem. Lpiej się upewnić.
Ale do sauny bym nie poszła:)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
kobitki co według was jest najbardziej potrzebne z gadżetów: chusta przewijak,wanienka,kosz na pampersy, co jeszcze...wiem, że to na zakupach ale tu jest nas więcej a ja właśnie czuję zapał, a mówiłam, ze nie będę, ale to wszystko takie śliczne :D
Ja to będę miała komodke i na tym przewijak i pampery w szufladce :) wanienka, ewentualnie stojak, łóżeczko, pościele, pieluszki bambusowe :) oj duuuzooo;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Dzień dobry.

Jestem przeziębiona, gardło mnie boli, synek od czwartku brak apetytu, gardło też czerwone, a dzisiaj wymiotował :/ słabiutki taki - jak ja nie cierpię jesieni!

Co do witamin to mi lekarz powiedział, że nie muszę nic brać (mdłości) a co do tego zastrzyku to nic mi nie mowił, a tez mam rh-

Miłego dnia

7u223e3kwboc3bjp.png

U nas pada moje samopoczucie jest kiepskie zdenerwowali mnie w pracy bo nie chcą wypłacić całości wynagrodzenia cześć Miałam niestety pod stołem chciałam niejednokrotnie żeby dali mi całość na umówię bo wiedzieli ze chce zajść w ciąże ale nie dali a teraz robi problemy chcą iść ze mną na kompromis nie wiem na czym on miał by miał polegać, bo oczywiście czekali aż ja zadzwonię, popłakałam się bo nie wytrzymałam i rzuciłam szefowi słuchawka, w czwartek zaprosili mnie na spotkanie opłatkowe ale w takiej sytuacji chyba nie pójdę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem o czym mówisz bo miałam to samo. 600 do koperty i teraz mogę tylko pomarzyć. .

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Zając my jak jedziemy na termy to zawsze na cały dzień bo mamy jakieś 130 km więc nie opłaca się na godzinkę. Ech chyba będę musiała przeżyć i dopiero się wybierzemy jak dzidziol się urodzi [emoji4]

Arya ja właśnie też odstawilam witaminy bo wymiotuje po nich. Idę w piątek do gina to muszę dopytać.

Kurde a ja leżę, a tyle sprzątania [emoji35]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

A mnie dopadł wilczy głód! Co godzinę, albo i częściej bym jadła. Nie wyrabiam. Dobrze, że nie ciągnie mnie do słodkiego ale to też nie jest zbyt fajne. Macie coś podobnego ? Jak żyć? [emoji23]

Mam tak samo [emoji16] Słodycze mogą nie istnieć ale niech mi ktoś mięso zabierze albo kluski [emoji28]no normalnie nie odpowiadam za siebie

16udskjopmtfyunf.png

Mam tak samo [emoji16] Słodycze mogą nie istnieć ale niech mi ktoś mięso zabierze albo kluski [emoji28]no normalnie nie odpowiadam za siebie

16udskjopmtfyunf.png
To ja jeszcze nie tak mięso, ale niech mi ktoś weźmie pomidory , chleb , i wszystko co mączne albo zupy ... to chyba źle skończy się jego czas [emoji23][emoji16]

reklama
kobitki co według was jest najbardziej potrzebne z gadżetów: chusta przewijak,wanienka,kosz na pampersy, co jeszcze...wiem, że to na zakupach ale tu jest nas więcej a ja właśnie czuję zapał, a mówiłam, ze nie będę, ale to wszystko takie śliczne :D
Ja osobiście uważam że przewijak jest mi nie potrzebny ,kupię taką matę za parę groszy ,i takiego małego bąbla można wszędzie przebrać , na łóżku na kanapie Podobała mi się taka koncepcja i miałam kupić coś takiego , pod przewijakiem jest wanienka ale to tylko miejsce zajmuje .
111.jpeg

Załączniki

• 111.jpeg
    111.jpeg
    43,6 KB · Wyświetleń: 377
Do góry