reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Mały dziś ruch na forum.
Zaczynam się martwić, czy Wy dziewczyny też macie już ciążę bezobjawowe?

Ja mialam bezobjawową do dzisiaj....tzn pierwszy raz wymiotowalam i boli mnie brzuch.Nie wiem moze to jakis wirus...Cholernie mnie boli krzyż nie moge normalnie chodzic tylko sie tocze z jednej nogi na druga.Kłuje mnie noga to chyba rwa kulszowa.Poza tym mam jakies klucie w pochwie od wczoraj.Wizyte mam dopiero w poniedzialek moze mi przejdzie jakos.Wezmę nospe moze cos sie rozluźni.A jeszcze 2dni temu czułam sie fantastycznie.Takie życie.Dziewczyny gratulacje udanych wizyt:) Niech ktoras z moderatorek napisze do Wroniastej co u niej slychac bo miala dac znac jak z wynikami pappa.

Mały dziś ruch na forum.
Zaczynam się martwić, czy Wy dziewczyny też macie już ciążę bezobjawowe?
Tak mam :) od początku . Nie licząc sikania i pojedynczych mdłości. I jedzenia co 3 godziny.

p19u9jcg81ehxczt.png

U mnie też dziś slabo, brzuch pobolewa od rana i się denerwuje bo wczoraj mnie synek niechcący kopnął jak się wyglupial na łóżku, ale wydaje mi się ze wyżej niż jest jeszcze macica. Ale w szpitalu to by mnie chyba pogonili jakbym z pobolewaniem przyszła :/

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Tak mam :) od początku . Nie licząc sikania i pojedynczych mdłości. I jedzenia co 3 godziny.

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja też trzy razy od początku wymiotowalam jestem już po USG prenatalne maluszek wszystko ok :) na dodatkowe markery nie zgodziłam się nie chce się bać bez potrzeby :) o płci nie było szans ale są rączki i nóżki i małych tydzień starszy ewidentnie

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też trzy razy od początku wymiotowalam jestem już po USG prenatalne maluszek wszystko ok :) na dodatkowe markery nie zgodziłam się nie chce się bać bez potrzeby :) o płci nie było szans ale są rączki i nóżki i małych tydzień starszy ewidentnie

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja te mdłości to bez wymiotowania na szczęście;) a tego się najbardziej bałam bo wymiotowania to dla mnie coś okropnego...

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Gratuluję wizyty ;-)

Dobrze ze Wy macie podobnie bo schizuje chyba przez te nocne uplawy.

Aleksandra ja byłam z bólem brzucha na IP i wierz mi nawet nosem nie pokrecil. Jakby mnie zbyl poprosiła bym o wpisanie tego w karcie informacyjnej. Poza tym mam zboczenie zapamiętywania nazwiska i imienia w razie "w".

Do góry