• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Moje zycie to czysty śmiech na sali. Zadzwoniłam do enel medu żeby mnie umówili do ortopedy... dziś dostałam sms z wizytą... ortopeda dziecięcy... rocznikiem patrzyli... o rany... ja chciałam od niego zaświadczeń o porodzie naturalnym... xd Co mam teraz zrobić?

w57vyx8dubspq12k.png
Heh Bellax trzeba w takim razie się przepisać. Ale akcja niezła. pomimo wieku nie zaliczyła bym cie do dzieci.

Ja w zasadzie nie czuje ze jestem w ciąży. Czasami mnie tylko ćwiknie w krzyżu jak za dużo pochodzę.

Bellax ladnie Cie zalatwili [emoji14] zaswiadczenie o porodzie od ortopedy dzieciecego [emoji23][emoji23]

Taki pamiętnik z pierwszego roku tez mamy i systematycznie uzupelniam bo polowy bym nie pamietala [emoji14]

oar8s65gmlqg37sx.png

Dziewczyny a ja chyba potrzebuję kopa,bo nachodzą mnie czarne myśli.. w sumie też do tej pory prawie bez objawów przechodzę ciąże,ale od jakiś 2tyg miałam(w końcu :D)powiększone,nabrzmiałe cycuchy,a teraz mam wrażenie,że wróciły do 'normalności'. Plamień nie mam,ale jakoś brzuch mnie pobolewa,choć z drugiej strony miałam dzisiaj dużo łażenia..hmm

reklama
Dziewczyny a ja chyba potrzebuję kopa,bo nachodzą mnie czarne myśli.. w sumie też do tej pory prawie bez objawów przechodzę ciąże,ale od jakiś 2tyg miałam(w końcu :D)powiększone,nabrzmiałe cycuchy,a teraz mam wrażenie,że wróciły do 'normalności'. Plamień nie mam,ale jakoś brzuch mnie pobolewa,choć z drugiej strony miałam dzisiaj dużo łażenia..hmm
Wszytko jest dobrze:) cycki to i ja raz mam większe raz mniejsze . Chyba tak musi być;)

f2w3skjoapwrgv7j.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry