Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny jak Wy.odczuwacie skurcze na tym etapie ciąży? ( O ile da sie to jakos opisac )
![]()
może też sie "stawiać brzuch". Zaczyna twardnieć i uczucie kamienia w brzuchu na pare minut - to też są skurczeDziewczyny jak Wy.odczuwacie skurcze na tym etapie ciąży? ( O ile da sie to jakos opisac )
![]()
Nie zazdroszczę szpitala... Ale najważniejsze że z bobasem ok. Trzymajcie sięWitam Was Dziewczyny, ja niestety dziś zostałam przyjęta do szpitala. Całą noc czułam skurcze i teraz muszę leżeć z wlewkami magnezu poza tym leki jakieś dostaje bo morfologia jakaś nie taka. No nic trzeba leżeć to trzeba, najważniejsze że z dzidzia wszystko ok. Pozdrawiam i idę spać dalej [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
hejmam nadzieję ze jeszcze nie jest za późno żeby do Was dołączyć, czytając wstecz myślę ze byłoby mi bardzo milo jakbyście jeszcze mnie przyjęły do swojego grona
może w takim razie sie przedstawię, mam 30 lat i szczęśliwie dołączyłam do grona czerwcowek z terminem na 10.06. Płci maleństwa jeszcze nie znam chociaż lekarka mówiła ze może to być chłopiec ale jeszcze pewności nie miala, jutro mam polowkowe wiec pewnie sie okaże
mam tez drugiego rozrabiaka 2letnia Maje i aktualnie przebywam juz na L4 wiec postaram sie być aktywna
![]()