Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny jak Wy.odczuwacie skurcze na tym etapie ciąży? ( O ile da sie to jakos opisac )
![]()
Ja biorę aspargin 3xdziennie. Wczoraj się zakrecilam i nie wzięłam dwóch tabletek i wiecie co.. dzis od rana jak wstałam to czuje łydki obie. Jak chodzę to bolą jak po skurczach. DziwneWitaj mLP wśród nas !
Na skurcze polecam aspargin (magnez + potas) dobry i tani ok 7 zl - 50 tabletek
![]()

Dziewczyny trzymam kciuki za szybkie powroty do zdrowia. Ucho to jakaś norma ostatnio, sama miałam.
Mnie za to od wczoraj tak ciągnie w pachwinach że jajo można znieść, macie też tak samo??? Dramat, siedzę ciągnie, stoję ciągnie, leżę ciągnie.
Ruchów też nie czuje za bardzo kilka razy mnie Ktoś posmyral ale sporadycznie. Ale tłumacze sobie tym że mam łożysko na przedniej ścianie.
I mam 1,5 kg na plusie.
Wracając do tematu infekcji pochwy. Powiedzcie mi czy jakieś towarzyszą z tym upławy ,? Bo ja mam śluz przezroczysty, nic niepokojacego w nim niema. tylko piecze mnie czasami i tak mnie mąż uświadomił że żel zmienila i moze to podraznienie po nim ?
![]()