Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pewnie nie ma co panikować, tylko najpierw sprawdzić 2 razy. A nie masz u siebie diagnostyki albo Luxmedu tam wyniki będziesz mieć po kilku godzinach.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Tynka, mi jak wyszlo w poprzedniej ciazy bialko w moczu to odrazu dostalam skiero do szpitala. I na nastepny dzien mialam powtarzane badania. Co sie okazalo pozniej ze oczywiscie musialam zle mocz pobrac, bo w szpitalu wyniki byly juz dobre : ) ale bialko niestety jest niebezpieczne, i moze sygnalizowac rozne choroby...
Wy tak piszecie o tym dawaniu znać że ja dochodzę do wniosku że ja tego swojego dzidziola to w ogóle nie czuje. Widzę na usg jak się rusza ale żeby był między nami jakiś codzienny kontakt to chyba nie... dalej nie jestem pewna czy to wewnętrzne baki flakow czy dzidziolNo właśnie tak się zastanawiam bo dzisiaj młody dał znać o sobie tylko rano i do tego czasu cisza i trochę zaczęłam się martwić
![]()
Oo to wychodzi na to że w każdym inaczej. Ja robiłam ostatnio w Luxmed i wyniki były na 16 w prawdzie na necie ale dla mnie to na plus. A w diagnostyce jak robię o 10 do na 14 mam wyniki tez on-line.Pytałam w luxmedzie powiedzieli mi jeden dzień roboczy czyli tyle ile w laboratorium tam gdzie robie badania
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie to samo,a jestem tydz przed Tobą.Wy tak piszecie o tym dawaniu znać że ja dochodzę do wniosku że ja tego swojego dzidziola to w ogóle nie czuje. Widzę na usg jak się rusza ale żeby był między nami jakiś codzienny kontakt to chyba nie... dalej nie jestem pewna czy to wewnętrzne baki flakow czy dzidziol
![]()
ale staram się nie panikować jak dłuższy czas mala nie daje znaku,bo chyba jest leniuszkiem, na ostatnim usg też nie szalała