reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Gemmina jak ja cie doskonale rozumiem! Też mi się nic nie chce. Zelek zamiast mózgu.
Jutro wizyta oby wszystko było dobrze.

Pamiętam z poprzedniej ciąży, że z czym nie szłam do lekarza jednego czy drugiego to oni jak mantra Powtarzali "ciąża jest nieprzewidywalna takie rzeczy się zdarzają" bóle brzucha wymioty rwa kulszowa ciągle siku spuxhniete nogi i cała reszta. Ciąża jest super :p

reklama
Zola nie ktorzy maja mocne mdlosci. Wazne aby sie nieodwodnic. Pij w malych porcjach inkedze tez male ilosci. W necie szulaj sposobow na mdlosci.

Emkaa super!!

Kacha ja mam rozlegla nadzerke. Po badaniu u gina mialam kilka plamek. Na codzien nic. Mialam ja wypalic ale zrobiebto po ciazy :)

Michalina tez mialam intensywny wekend ale fajny. Powiedzielismy rodzicom. Ciesza sie :)

Ja mam luxmed. Dzis bylam pobierac krew, nic nie zaplacilam.
W srode endokrynolog.

Ja strasznie nie wyspana dzis i oboadu w domu nie ma. A w pracy trzeba muslec... Eh

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Pomalowałam sobie oczy... Jakież było moje przerażenie gdy ujrzałam tego potwora w lustrze :D Jestem cała w pryszczach twarz, plecy dekolt, plamy każdego odcienia. Ciąża, błogosławiony stan :)

Pomalowałam sobie oczy... Jakież było moje przerażenie gdy ujrzałam tego potwora w lustrze :D Jestem cała w pryszczach twarz, plecy dekolt, plamy każdego odcienia. Ciąża, błogosławiony stan :)
O matko weź nic nie mów... ja mam w dupie mój wygląd ostatnio, dzisiaj się na mnie ludzie dziwnie patrzyli, ale mam to gdzieś :p Co do moich mdłości to nie wymiotuję na szczęście, tylko po prostu nie mogę nic przełknąć. Poszłam dzisiaj do apteki po suplementy i wybrałam te gdzie jest najwięcej witamin, także skład jest naprawdę świetny. Bierze się po 2 tabletki rano i wieczorem czyli jest pewność, że wszystkie witaminy będą dostarczone. No innej opcji nie ma niestety. Ale jak będziesz u lekarza to możesz przy okazji spytać czy są jakieś sposoby :) Byłoby miło.

U mnie dziś się zaczęły mdłości :/ ludzie mi śmierdzą w autobusie, w metrze chciałam obrzygac korpoludka, który chyba rano brał kąpiel w wodzie kolonskiej.... bleeeee :(

reklama
Jeśli to ma tak trwać jeszcze 2 miesiące to się chyba załamię :(
Moja przyjaciolka wymiotowala do 7 miesiaca ciazy... Jadla tylko zelki i pila cole... Teraz panicznie boi sie nastepnej ciazy...:p
Ja w poprzedniej nie mialam zadnych mdlosci a teraz mdli mnie niemilosiernie... Jest lepiej do 20 minut po jedzeniu... Masakra!

oar8s65gmlqg37sx.png

Do góry