• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Gemmina jak ja cie doskonale rozumiem! Też mi się nic nie chce. Zelek zamiast mózgu.
Jutro wizyta oby wszystko było dobrze.

Pamiętam z poprzedniej ciąży, że z czym nie szłam do lekarza jednego czy drugiego to oni jak mantra Powtarzali "ciąża jest nieprzewidywalna takie rzeczy się zdarzają" bóle brzucha wymioty rwa kulszowa ciągle siku spuxhniete nogi i cała reszta. Ciąża jest super :P

reklama
Zola nie ktorzy maja mocne mdlosci. Wazne aby sie nieodwodnic. Pij w malych porcjach inkedze tez male ilosci. W necie szulaj sposobow na mdlosci.

Emkaa super!!

Kacha ja mam rozlegla nadzerke. Po badaniu u gina mialam kilka plamek. Na codzien nic. Mialam ja wypalic ale zrobiebto po ciazy :)

Michalina tez mialam intensywny wekend ale fajny. Powiedzielismy rodzicom. Ciesza sie :)

Ja mam luxmed. Dzis bylam pobierac krew, nic nie zaplacilam.
W srode endokrynolog.

Ja strasznie nie wyspana dzis i oboadu w domu nie ma. A w pracy trzeba muslec... Eh

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Pomalowałam sobie oczy... Jakież było moje przerażenie gdy ujrzałam tego potwora w lustrze :D Jestem cała w pryszczach twarz, plecy dekolt, plamy każdego odcienia. Ciąża, błogosławiony stan :)
O matko weź nic nie mów... ja mam w dupie mój wygląd ostatnio, dzisiaj się na mnie ludzie dziwnie patrzyli, ale mam to gdzieś :P Co do moich mdłości to nie wymiotuję na szczęście, tylko po prostu nie mogę nic przełknąć. Poszłam dzisiaj do apteki po suplementy i wybrałam te gdzie jest najwięcej witamin, także skład jest naprawdę świetny. Bierze się po 2 tabletki rano i wieczorem czyli jest pewność, że wszystkie witaminy będą dostarczone. No innej opcji nie ma niestety. Ale jak będziesz u lekarza to możesz przy okazji spytać czy są jakieś sposoby :) Byłoby miło.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry