reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mój gin robi 2 albo 3 razy toksoplazmozę. Bo jak sam mówi od kota to tak naprawdę ciężko się zarazić( by ktoś musiał grzebać w jego kupce i rąk nie myć ) prędzej od brudnych warzyw ,owocow...

reklama
to zarzucę kata właśnie mnie olśniło, że jednak chcę jechać na wakację, ale to 4 godziny jazdy do bukowiny tatrzańskiej koniec sierpnia z moją trójką dzieci, 7 lat, 2 lata i 2 miesiące, już słyszałam opinie, że to niezdrowe itd...ale z drugiej strony z synami też jeździłam...nie chcę być taką smutną, umęczoną życiem matką, chcę czerpać trochę radości, i ten pomysł mi wpadł do głowy, do tego pojadą moi rodzice pewnie i moja siostra z dziećmi, a wy jedziecie?

Hej:) ja mysle ze to super pomysl;) tez chcemy jechac w sierpniu do takiego rodzinnego domku na wsi, z moimi rodzicami, bratem z zona i ich dziecmi:) mnie sie wydaje ze jak warunki sa podobne jak w domu, to czemu nie jechac? Tym bardziej ze moim przypadku to chociaz dziecko z zanieczyszczonego krakowa wyjedzie:))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

Mój gin robi 2 albo 3 razy toksoplazmozę. Bo jak sam mówi od kota to tak naprawdę ciężko się zarazić( by ktoś musiał grzebać w jego kupce i rąk nie myć ) prędzej od brudnych warzyw ,owocow...
Moja to samo. Ze od kota jeszcze swojego i niewychodzacego to już mistrzostwo się zarazic.

p19u9jcg81ehxczt.png

Witam ;) wczoraj bylam juz tak zmęczona tym czekaniem pod gabinetem ze jak wyszlam to zasypialam w samochodzie... Poltorej godziny opoznienia to nie na moje nerwy... W domu okazalo sie ze synek jeszcze nie śpi wiec walczylam z nim do 23 zanim usnal...
Mala na badaniu była przeslodka machala do nas raczkami ssala kciuk :) ogólnie wszystko dobrze zdrowa dziewczyna :D

Mowilyscie o obcasach... Ja jak juz nosze to takie niskie bo mam 173cm wzrostu maz tez jest wyzszy 4cm raptem i pozniej czuje sie jak zyrafa [emoji14]

oar8s65gmlqg37sx.png

Witam ;) wczoraj bylam juz tak zmęczona tym czekaniem pod gabinetem ze jak wyszlam to zasypialam w samochodzie... Poltorej godziny opoznienia to nie na moje nerwy... W domu okazalo sie ze synek jeszcze nie śpi wiec walczylam z nim do 23 zanim usnal...
Mala na badaniu była przeslodka machala do nas raczkami ssala kciuk :) ogólnie wszystko dobrze zdrowa dziewczyna :D

Mowilyscie o obcasach... Ja jak juz nosze to takie niskie bo mam 173cm wzrostu maz tez jest wyzszy 4cm raptem i pozniej czuje sie jak zyrafa [emoji14]

oar8s65gmlqg37sx.png
O widzisz. U nas taka różnica wzrostu, że mogłabym nosić i 12 cm :D Mąż o 23 cm wyższy :D

O widzisz. A ja jeden wynik miałam pozytywny (wynik świadczący o przebyciu choroby w przeszłości) i teraz mam powtórzyć przed kolejną wizytą :)
Bo to chyba jest tak że jak zakażenie może być świeże to trzeba powtarzać, u mnie napewno było stare. Czasem lepiej powtórzyć tak dla pewności, szczególnie że lekarz sobie tego życzy. Mój twierdzi że nie ma potrzeby.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry. Gratuluję dziewczynek i udanych wizyt!! Ja chwilowo mam trochę spraw rodzinnych i nie mam czasu pisać ale jak mam chwilę to was czytam. Trzymam kciuki za wasze badania i wizyty :) ja sama będę robiła je w czwartek lub piątek bo w poniedziałek połówkowe :)

reklama
No i my dołączamy dziś do grona chorych. Synek w nocy miał ponad 38, więc pół nocy nie spaliśmy. Mnie też katar dopadł i pokasłuje. Ehh oby wiosna zawitała w tym roku wcześniej, ja już tęsknię.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry