Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nie unikam ciepłych kąpieli od początku ciąży. Na termy też jeżdżęMi lekarz mówił że powinno się unikać gorących kąpieli w ciazy więc nie wiem jak z termami... Ja bym się trochę bała, bo pamiętam jak syn strasznie kopał gdzy sie kapalam w cieplejszej wodzie ,jak by brzuch chcial rozerwac
![]()
![]()
Mój lekarz zlecił mi teraz trzeci raz krew i mocz od początku ciąży.Mam do Was pytanie jeszcze [emoji3] czy skierowanie na podstawowe wyniki z krwi i moczu dostajecie na kazdej wizycie? Macie co miesiac je robić? Ja mam wrazenie ze troche zadko mam robione i martwie się ze moj lekarz zawodzi..
![]()
Wiem że są nie wskazaneNie chce się kłócić czy wymądrzać bo każdy robi co uważa za słuszne ,ale przeczytałam np to Link do: Długa gorąca kąpiel w ciąży – dozwolone czy zabronione? - Dzidziusiowo.pl i ja nie jestem jakoś przekonana. Ale to moja opinia
![]()
![]()
Kochana ja uważam, że tak nie jest. Ze to zależy od lekarza. Oni mają jakieś tam wytyczne ale jak chcą i jest potrzeba to one są nie ważne. Chodzę na NFZ i juz miałam 3 morfologie i badanie moczu .Na nfz badania może zrobić 3 na całą ciążę. Ja tak miałam w dwóch poprzednich i teraz widzę że też tak jest. Teraz mi zlecił dopiero drugie badania na nastepna wizytę. Morfologia, mocz, glukoza i to wsio.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja np po kąpieli w ciepłej wodzie mam normalne skurcze. Kąpie się w takiej letniej nawet nie ciepłej . Ale ja mam problem z macica więc dlatego . Mam nawet nie kapac się więcej niż 10minut.Wiem że są nie wskazanemam tego świadomość
ale uważam- może błędnie- że skoro moja ciąża przebiega bezproblemowo to mogę raz na jakiś czas pojechać na termy, czy polezec 20 minut w wannie
robię tak od początku. Wiadomo bliżej końca będzie cieplej więc z tego zrezygnuje ale póki co ...
![]()
Ale wiesz herbata też jest nie wskazana podobno, sok malinowy i inne...
![]()