jo83
Fanka BB :)
Jestem glodna jak wieloryb,moja kaczka jeszcze nie dopieczona A ja musze pedzic do fryzjera [emoji26]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie też nie wiem, ale wygląda smakowicie. Wciągnęłabym[emoji23]
Ja to robie z mlekiem kokosowym. Dzis kupilam dzemor malinowy i jutro wciagne w pracy takiego mi smaka narobila no !Właśnie też nie wiem, ale wygląda smakowicie. Wciągnęłabym[emoji23]
![]()
Moja polonistka kiedyś sprawdzała moj referat z fizyki przygotowany na konkurs i odsyłając pracę napisała w mailu, że "jutro jeszcze spojrzy na to swierzym okiem"właśnie się zastanawiałam ale ostatnio moja polonistka napisała "studii" Xd. ale po niej to się wszystkiego w sumie można spodziewać [emoji23]
![]()
Dobre dildo chetnie przygarne [emoji23][emoji12]Ale jesteście cipki. [emoji14]
Jak już dyskusja zeszła na to kto w czym jest fachowcem i znawca to ja jako fachowiec w swojej dziedzinie obecnej powiem Wam, ze czasem sprawiacie wrażenie jakby jedyne co mogło Wam pomóc to duże murzyńskie dildo, niekoniecznie z wibracja[emoji14]
Luzik gluptasy! te starsze i zupełnie młode ; )

Chia z czyms pysznym
[/QU![]()
dokładnie chia na mleku kokosowym z musem z owoców mrożonych i orzechami nerkowca![]()
Rzekłabym dobrze gada polać jejAle jesteście cipki.
Jak już dyskusja zeszła na to kto w czym jest fachowcem i znawca to ja jako fachowiec w swojej dziedzinie obecnej powiem Wam, ze czasem sprawiacie wrażenie jakby jedyne co mogło Wam pomóc to duże murzyńskie dildo, niekoniecznie z wibracja![]()
Luzik gluptasy! te starsze i zupełnie młode ; )