reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
100 dni do porodu, więzadła mnie chyba ciągną bo jak się ruszę czasem to jakby ktoś sztylet wbił w bok.
Zaczynam powoli uzupełniać braki w wyprawce, w sumie więcej brakuje dla mnie niż dla dziecka. Wczoraj zamówiłam sobie dwie koszule do karmienia i cienki szlafrok.
W czym planujecie rodzic? Ja chyba w jednej z tych koszul od razu. Przy pierwszym porodzie nic mi się nie zniszczyło, jak to sugerują w internetach, że bedzie do śmieci.

Suelen cieszę się ze u Was dobrze, pozwolili ci już wstawać?

m3sxyx8dzur8ghzn.png

100 dni do porodu, więzadła mnie chyba ciągną bo jak się ruszę czasem to jakby ktoś sztylet wbił w bok.
Zaczynam powoli uzupełniać braki w wyprawce, w sumie więcej brakuje dla mnie niż dla dziecka. Wczoraj zamówiłam sobie dwie koszule do karmienia i cienki szlafrok.
W czym planujecie rodzic? Ja chyba w jednej z tych koszul od razu. Przy pierwszym porodzie nic mi się nie zniszczyło, jak to sugerują w internetach, że bedzie do śmieci.

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Ja najpierw w swojej koszuli a później dali mi taką szpitalna z flizeliny ;) Tylko ja ja źle ubralam bo rozcięciem do karmienia na plecy haha, to musialam rozerwac z przodu. Tą swoją tylko trochę ubrudziałam więc spokojnie mąż dopral w domu;) w sumie miałam 3 do szpitala

Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017

Ja właśnie wczoraj też zamawiałam koszule ale jedna narazie bo nie jestem pewna rozmiaru. A przy okazji zamówiłam mnóstwo innych rzeczy-parę pieluszek jeszcze, gruszke, ręcznik, obcinaczki i inne takie drobiazgi dla małego. Niby wszystko takie drobiazgi a wyszło mi 250 zł :D

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Ja bede rodziła jednej z tych co kupilam do karmienia, ona wyglada jak zwykła tylko w dekolcie jest rozciagliwa bo jest gumka wszyta :) kupilam specialnie ciemniesza na porodowke :D ogolnie i tak ja zadzieraja po same cycki wiec ubrudzic aż tak sie nie ubrudzi aż tak i mam zamiar ja później w domu nosic

5djylbetecfse5n6.png

U nas dzis od rana brzudka pogoda :( leje deszcze :/ mąż pojechał autem do pracy ,a my.z córką w ten deszcze do przedszkola szlysmy :/ i jeszcze autobusem do pracy musze jechac. ... ja chyba jestem uzależniona od posiadania samochodu [emoji23] i jeszcze w taka pogode...

5djylbetecfse5n6.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry