Powiem Ci, że ekspertem nie jestem, ale wydaje mi się, że materiał normalny. Nie wydaje się szmaciany.[emoji7] [emoji7] [emoji7] a materiałowo jak ?
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powiem Ci, że ekspertem nie jestem, ale wydaje mi się, że materiał normalny. Nie wydaje się szmaciany.[emoji7] [emoji7] [emoji7] a materiałowo jak ?
![]()
To ja Mam straszną ochote na serki![]()
![]()
Bodziaków kopertowych nie lubiłam, ale jeśli chodzi o jakość to zawsze chwaliłam H&M - tylko bez promocji jednak drogie te ubranka mają
![]()

Ja mam aktualnie faze dżemorową a nigdy nie jadlamO fazę serkow homogenizowanych truskawkowym miałam przed faza mleczna haha![]()
To moze ja sie jednak bez sensu upieram przy tych kopertowych... wiekszosc mowi ze musze miec. A ja sobie nie wyobrazam tych malutkich rozalkowych rączek wyginac. Chyba latwiej mi bedzie nakladac za glowke i raczki do gory... poza tym zawsze moge dokupic...Bodziaków kopertowych nie lubiłam, ale jeśli chodzi o jakość to zawsze chwaliłam H&M - tylko bez promocji jednak drogie te ubranka mają
![]()
Miałam i szczerze wolę zwykle. Ale właśnie na Allegro te są śliczne 6305018595, w szczególności szare w chmurki [emoji7]To moze ja sie jednak bez sensu upieram przy tych kopertowych... wiekszosc mowi ze musze miec. A ja sobie nie wyobrazam tych malutkich rozalkowych rączek wyginac. Chyba latwiej mi bedzie nakladac za glowke i raczki do gory... poza tym zawsze moge dokupic...
![]()
Miałam i szczerze wolę zwykle. Ale właśnie na Allegro te są śliczne 6305018595, w szczególności szare w chmurki [emoji7]
Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017
To moze ja sie jednak bez sensu upieram przy tych kopertowych... wiekszosc mowi ze musze miec. A ja sobie nie wyobrazam tych malutkich rozalkowych rączek wyginac. Chyba latwiej mi bedzie nakladac za glowke i raczki do gory... poza tym zawsze moge dokupic...
![]()