A ja dzisiaj zrobię ciasto na naleśniki i będę cały dzień naleśniki jeść. Już mnie męczy ten ciągły głód [emoji20]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj maz juz planuje jakie warzywa posadzi w ogrodku w dziadkow swouch dla Rozali. I bede gotowala i robila sloikiJestem zdania, że najlepiej samemu ugotować i to jeszcze super jakby swoje warzywa z ogródka - wiadomo na pewno, że chemii w tym nie będzie.
Te gotowe sloiczki dawałam synkowi, ale wtedy jeszcze wierzyłam, że to samo zdrowie.... podobnie jak te kaszki z toną cukru... wiadomo, że od czasu do czasu można podać gotową zupkę (przy wyjeździe np. jest to praktyczne jak się nie ma swoich przetworów) - ale dodatków i cukru tam niestety jest sporo. Niby napisane, że bez cukru, ale serio nigdy nie miałam tak słodkiej marchewki po ugotowaniu jak ta ze słoiczka
![]()
My duuuzo pomidorow, papryke, marchewka, por, seler, cukinia, dynia, brokułek...borowki, maliny. Pomidory juz wsiane kielkuja niedlugo pikowankoTak, nowalijki nie są zdrowe niestety, wszystko wciągają :/
My tradycyjnie ziemniaki, marchew, pomidory, cukinie, dynie, seler. Z zielonych to pietruszkę i koperek. W tym roku skromniej bo ja w ciąży za wiele nie zrobię, teściowa ma chore biodro, a mąż i tak został sam na posterunku jesli chodzi o pole namiotowe...
![]()