Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie mam. Ale jak masz długa i zamknięta to chyba nie ma powodu do zmartwieńByłam w poniedziałek na IP to mówiła że długa i zamknięta. Ostatnio w środę u swojego dr też tak było. Powinnam iść na wizytę za 3 tyg ale nie wytrzymam i idę w poniedziałek/wtorek zaraz tam zadzwonię umówić się. Chyba trochę się wystraszylam i zaczęłam panikowac, ale wolę mieć to wszystko pod kontrolą. A Ty masz pessar??
Dziewczyny a jak Wasze brzuchy, jak siedzę i leżę jest mieciutki a jak stoję to twardsze, ale nie jak głaz, na logikę tak właśnie powinno być ale czy Wy też tak macie??
A jakie ćwiczenia robisz? Ja też mam problemy ze stawami, wiedziałam że w ciąży się pogorszy ale z chęcią zrobiłbym coś żeby polepszyć swoją sytuację![]()
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Czemu te ciążę taki trudne??
Dziś z bratowa rozmawiałam która też jest w ciąży i stekalysmy że u każdego coś jest nie tak, a przynajmniej w większości....
Mi stawy bardzo wysiadly w poprzedniej ciąży ale do tego stopnia ze wylam z bólu po nocy....
A co do stawow... tez tak ciezko wam sie podniesc jak ukucniecie ? Ja sie musze czegos lapac zeby isc do gorya wysiadania z samochodu... tez musze miec podporke
![]()