Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hehe moja agentka dzisiaj jak robiłyśmy porzadki w jej zabawkach to wysypywałyśmy je na podłogę w salonie, ja wyszłam do łazienki, wracam i pytam" a kto tu taki sajgon zrobil" na to moja madrala oburzono zdziwionym głosem biegnac do swojego pokoju " u Maji sajgon nie ma!"@Zając Czerwcowy musisz budzik sobie na 3 ustawic
@wionatq kompa odpal i pozamawiaj w necie, co będziesz na męża czekac
Ja dziś zgrabiłam cały podwórek z liści i śmieci , pozamiatalam chodniki ,a teraz w sumie bym cos zjadła
Mój syn chyba staje się mężczyzna w wieku 2lat, posadziłam go na nocnik bo ma spodnie z trokami i nie umie odwiazać ,a on do mnie idź tam robić i pokazal na kuchnie, padłam![]()
Są plusy - przynajmniej w ciążę nie zajdziesz [emoji28][emoji12][emoji48]Zazdrosze tym co mogą . Ja mam pessar i lipa. Z reszta przed tez mialam zakaz. Wiec juz zyje w celibacie całkowitym i swira idze dostac. [emoji23]
Super wieści [emoji7] cieszę się [emoji4]Ja po Agatowej wszystko ok na szczęście już jeździć nie muszę maluch nadal 2 tyg do przodu waży 1200 g [emoji6]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas celibat z przykazu lekarza [emoji19] odkad mam szew buuu...A ja z innej beczki, jak z hmm seksem u Was?? Celibat czy używacie sobie?

Ale 65 to jednak nie 40, U mnie się trzyma koło 75. Daj znać jutro po wizycie co lekarz powiedział.
Nie ma co się sugerować waga, bo czytałam że teraz możliwe są dość duże odchylenia. Koleżanka moja jest w 28+4 a jej maluch ma 1500g.O, to ja dokładnie w takim samym terminie będę miała swoją wizytę [emoji5]
Mój bąbelek pewnie mniejszy będzie
![]()