Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja u Ciebie widzę 8 t i 1 dAnulka właśnie nie zgadza, powinno być 8 tyg i 1 dzień. Coś te suwaczki szwankują
Bellax. Aha to każdy widzi na suwaczku co innego? To dopiero ciekawe
![]()
Ja płaciłam 29zł
Ja jutro idę robić odrost, używamy farb bez amoniaku i cieniujemy na blaszkach żeby farba nie miała kontaktu ze skórą, więc się nie boję :-)Wlaśnie, a propo fryzur. Co słyszałyście na temat farbowania? Ja się wstrzymuję, odrosty koszmarne ale nie chciałabym zaszkodzić malenstwom.
Witam nową forumowiczkę. Dziewczyna a tak z innej beczki. Co jezeli chodzi o aktywnosc fizyczna czyli bieganie, silownia itp. Podobno aktywnosc jest wskazana oczywiscie w ramach rozsadku ale chcialam zapytac o wasze doswiadczenia. Przed zajesciem w ciaze regularnie biegalam i cwiczylam i chce kontynuowac jezeli nadal sie bede dobrze czula oczywiscie z mniejszym obciazeniem i bez cwiczen na brzuch. Slyszalam rowniez ze basen jest super ale dopiero od 2 trymestru w zwiazku z mozliwoscia zlapania jakiego choróbska na basenie.
W tym wzgledzie kazdy powinien podchodzic do tego bardzo indywidualnie. Jezeli nie ma przeciwskazan lekarskich a ty masz energie to czemu nie.Ruch jest bardzo wazny.Ja chodze na dlugie spacery i czasem na orbitreku zrobie 30-40min.Po skonczeniu I trymestru zapisuje sie na joge lub pilates dla ciezarnych.Basenu troche sie boje bo zawsze łapałam infekcje dróg moczowych.
Zgadzam sięJa słyszałam ze jak byliśmy aktywne przed ciąża np codziennie biegaliśmy to teraz nawet złe jest to odstawić . Tak czy inaczej warto zapytać lekarza może nie koniecznie jednego
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
![]()