Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wszędzie Ci zrobią gdzie mają jakieś laboratorium. Ja robiłam w szpitalu bo nie chciało mi się czekać do następnego dnia, a tam robią do wieczora. Płaciłam 38 zł to dużo, wiem ze można taniejMam do was pytanie... Do lekarza na pierwsza wizyte ide dopiero za 1,5 tygodnia a to czekanie mnie kiedys wykonczy i chcialam sie zapytac gdzie musze sie udac aby zrobic bete i ile to kosztuje ?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja robiłam prywatnie w laboratorium. 30zl jedno. Ja dla pewności zrobiłabym od razu dwa tzn jedno i po 3 dniach drugieMam do was pytanie... Do lekarza na pierwsza wizyte ide dopiero za 1,5 tygodnia a to czekanie mnie kiedys wykonczy i chcialam sie zapytac gdzie musze sie udac aby zrobic bete i ile to kosztuje ?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
zależy ale raczej powinnaś poprostu pójść i oddać krew i zapłacić tyle. A czas też różnie u mnie np. z pt miałam dopiero w pon po 15 a z poniedziałku we wtorek o 15Czyli wystarczy, że po prostu pójdę do szpitala i poproszę o zrobienie takiego badania ?Zrobią mi je od razu czy muszę wcześniej zadzwonić i się umówić ? Ile czeka się na wyniki ?