Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Postaram się leżeć tak tylko pogorsze sytuację ale dwóch tygodni też nie będę czekać.
No na prawdę musiałam się chamowac żeby tam nie wybuchnąć.Ci lekarze niektórzy to są poje... delikatnie mówiąc! Jak można kobiecie w ciąży powiedzieć "jeszcze żyje"?! [emoji35]
![]()
Siemka! Który to był ten szczęśliwy cykl?Witam was wszystkie,
Będę jak wszystko dobrze pójdzie po raz kolejny czerwcowka, termin mam na 19. Dołączam dopiero teraz bo czekałam na serduszko, w środę ujrzałam na usg 0,5cm zarodek i pikajace serduszko.
Próbowałam was przeczytać od początku ale się poddalam, za dużo wyprodukowalyscie już.
Życzę wszytkim aby wszytko było dobrze a trudności które się pojawiają były tylko przejściowe :*
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Witam [emoji4] rozgość się [emoji4]Witam was wszystkie,
Będę jak wszystko dobrze pójdzie po raz kolejny czerwcowka, termin mam na 19. Dołączam dopiero teraz bo czekałam na serduszko, w środę ujrzałam na usg 0,5cm zarodek i pikajace serduszko.
Próbowałam was przeczytać od początku ale się poddalam, za dużo wyprodukowalyscie już.
Życzę wszytkim aby wszytko było dobrze a trudności które się pojawiają były tylko przejściowe :*
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom