Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Po 1,5 tygodnia od operacji wróciłam do pracy, a w ciążę zaszłam po 10 miesiącach ;-) Więc nie jest tak strasznie z tą rekonwalescencją [emoji4]Ja schudlam 30 kilo na diecie Dąbrowskiej o resekcji wiem ale nie zdecyduję się bo znam parę osób które przezywalo koszmar po tej operacji. Poza tym dziewczyny wy juz macie dzieci a same wiecie ile trwa rekonwalestencja po takiej operacji .
Matka supermowilam zero stresu
![]()
Ha ha ha [emoji16][emoji2] robią się na cmentarz [emoji23] . Ja nigdy na cmentarz się nie robiłam . I tak zimno , w kurtce zimowej wygląda się jak yeti i jeszcze nos czerwony.
Nie chcesz wpaść jeszcze do mnie posprzątać? Mój mąż ponieważ ogólnie pracuje, aktualnie ma dzemke więc palcem w domu nie ruszy. Ja lerzę a dzieci robią coraz większy burdel, głupio mi ich gonić do roboty. Powoli tylko wstaje do lazienki bo ciemno przed oczami mi się robi. Depresji od tego dostanę.Hej laski. Zabieram się za sprzątanie a najchętniej bym się położyła. Strasznie się rozleniwilam na tym zwolnieniu.
Wesołej soboty życzę.[emoji3]
![]()