reklama

Czerwcowe mamy 2017

Michalina super ze wszystko jest dobrze.
Tez myslenze rozmowa duzo pomoze. Ja chce pochowac teraz dzidziusiowe zabawki. Z lozeczka sam zrezygnowal i juz dawno schowane.
Mysle ze najwazniejsza rozmowa.. Moj mlody ma ponad 2latka i straszny tulasek z niego. Bedzie trzeba duzo uwazac aby nie poczul sie odtracony

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

reklama
Kasiu ja odrazu zaszlam w ciążę po samoistnym poronieniu. Nie odczekalismy nawet jednego cyklu i mam śliczne zdrowa 5 latke ;)

Mlodamama moja corka jak poszla do przedszkola to strasznie nam chorowala.ciagle uszy . co miesiac jakis antybiotyk :( lekarzy alergolog, laryngolog. Latalam jak głupia.faszerowali ja. Lekami na alergie ( u nas nabiał) cuda na kiju ;/...... Poszla drugi rok i teraz trzeci chodzi do przedszkola i skończyły sie " alergie" choruje tylko jak jest coś w przedszolu a zapalenie ucha miala ostatnio rok temu! Czasmi warto nie wariowac i przeczekac.
A odkurzac mam zelmera z filtrem hepa i sobie chwale.
Jonizacjie mam w nawilzaczu :)

wniduay3s76h08au.png

Przy astmie to juz nie fajnie :/
A czasami nabial to nie jest to "jakas tam alergia" moja przy kontakcie z np. Odrobina mleka dusila sie. Jak miala rok. Miala wstrząs po łyżeczce kaszki z mlekiem... Zaczęła sie dusic , spuchla, cale szczescie ze za kazdym razem wymiotowala ty bo inaczej nie wiadomo jak by sie to skończyło ;/ ona nawet loda nie mogła polizac bo dusila sie i wymiotowala .

wniduay3s76h08au.png

Moj panele alergiczne pokarmowe i wziewne na raczkach miala w wieku 3 lat i 2 m-cy, po 2 tygodniach mial panele chemiczne na plecach.

Do 3 roku nial robione testy z krwii, cos wychodzilo, ale duzo utajnial. Bylo to widac po igG mial ok 3tys. Nam lekarz mowil, ze z krwii nie zawsze chce dziecko pokazac.

Pierwszy raz w poradni alergologicznej znalezlismy sie jak mial 5 miesiecy wprowadzilismy marchewke i dostal nega wysypki, a usta mu spuchly.

reklama
Ja mama odkurzacz z HEPA i też jonizator w nawilżaczu . Żałuje, że kupiłam ten odkurzacz, bo trzeba mieć dużo zapału, żeby go czyścić . Ja często odkurzam w domu - co 2-3 dni i często muszę go czyścić , bo odkurzacz słabo ciągnie .

f2w3skjoapwrgv7j.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry