Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam dokladnie to samo [emoji53] 24h na dobe blehh..otworze lodowke to mnie naciaga, wejde do sklepu to mnie naciaga..w nocy siku to mnie naciaga.. juz mam dosc[emoji58]Oj ja też czuję się potwornie... non stop mnie mdli, mało piję bo mnie odrzuca od wszystkiego, słaba jestem bo jak nie jem i nie pije to jak inaczej :/ synek nudzi się w domu i potrzebuje atrakcji, a ja ledwo się umylam i znowu bym do łóżka weszła :/
![]()

Przytulam Cie!!!![emoji173]Mam dokladnie to samo [emoji53] 24h na dobe blehh..otworze lodowke to mnie naciaga, wejde do sklepu to mnie naciaga..w nocy siku to mnie naciaga.. juz mam dosc[emoji58]
Co do spania to nie pamietam kiedy cos ogladnelam do konca..
Kupilam dzis prevomit mama..dal mi jakies 2 h ulgi to sprzatalam wytrwale..
Pucuje wszystko w goracej wodzie, mroze zabawki i piore posciel bo corka z tymi roztoczami i alergia [emoji52]
Niech mnie ktos przytili[emoji22]
![]()
Suelen u mnie IgG wynosi 280 a w pierwszej ciąży 320 i wszystko jest ok trzeba się martwić jak IgM jest dodatnie, IgG oznacza że chorobę juz przeszłaś
Mam dokladnie to samo [emoji53] 24h na dobe blehh..otworze lodowke to mnie naciaga, wejde do sklepu to mnie naciaga..w nocy siku to mnie naciaga.. juz mam dosc[emoji58]
Co do spania to nie pamietam kiedy cos ogladnelam do konca..
Kupilam dzis prevomit mama..dal mi jakies 2 h ulgi to sprzatalam wytrwale..
Pucuje wszystko w goracej wodzie, mroze zabawki i piore posciel bo corka z tymi roztoczami i alergia [emoji52]
Niech mnie ktos przytili[emoji22]
![]()