reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Oj ja też czuję się potwornie... non stop mnie mdli, mało piję bo mnie odrzuca od wszystkiego, słaba jestem bo jak nie jem i nie pije to jak inaczej :/ synek nudzi się w domu i potrzebuje atrakcji, a ja ledwo się umylam i znowu bym do łóżka weszła :/

74703e3ksg0ul1uj.png
Mam dokladnie to samo [emoji53] 24h na dobe blehh..otworze lodowke to mnie naciaga, wejde do sklepu to mnie naciaga..w nocy siku to mnie naciaga.. juz mam dosc[emoji58]

Co do spania to nie pamietam kiedy cos ogladnelam do konca..

Kupilam dzis prevomit mama..dal mi jakies 2 h ulgi to sprzatalam wytrwale..

Pucuje wszystko w goracej wodzie, mroze zabawki i piore posciel bo corka z tymi roztoczami i alergia [emoji52]

Niech mnie ktos przytili[emoji22]

Mam dokladnie to samo [emoji53] 24h na dobe blehh..otworze lodowke to mnie naciaga, wejde do sklepu to mnie naciaga..w nocy siku to mnie naciaga.. juz mam dosc[emoji58]

Pucuje wszystko w goracej wodzie, mroze zabawki i piore posciel bo corka z tymi roztoczami i alergia [emoji52]

Przytulam Cie!!!![emoji173]

Ja jak wchodze na czwarte piętro to też w połowie strasznie sapie... A mnie sie ogolnie jakos ciezko oddycha- nawet leżąc...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja przed ciaza sie przygotowywalam. Toksoplazmoza to choroba od kota i zanieczyszczonych przez niego rzeczy. Nie mam kota, moje otoczenie nie ma kota, myje warzywa, owoce, nawet jajka. Nie wiem skad to :( i nie wiem co dalej. Lekarz mowil cos , ze dobrze u IgM nie jest reaktywne.

Suelen u mnie IgG wynosi 280 a w pierwszej ciąży 320 i wszystko jest ok trzeba się martwić jak IgM jest dodatnie, IgG oznacza że chorobę juz przeszłaś

svchs65gg8talrm7.png

Przytulam!

Ja się czuję jakbym miała grypę :/

74703e3ksg0ul1uj.png

reklama
Do góry